Envato Market

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Envato Market kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Envato Market:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Envato Market erbjuder högkvalitativa produkter till ett överkomligt pris och har en användarvänlig och organiserad webbplats (85%). Tyvärr kan utbudet vara begränsat, vissa produkter kan ha kompatibilitetsproblem och konton kan blockeras utan varning (72%). Trots bra kundservice och transparent kommunikation, finns det risker med långa nedladdningstider för vissa material och svårigheter med returprocessen (40%). Sammanfattningsvis har Envato Market en blandning av positiva och negativa sidor som kan skapa problem för vissa användare.

Produkt

👍 90   👎 91

Envato Market erbjuder högkvalitativa produkter till ett överkomligt pris, vilket sparar tid för användarna. De har en snabb sökfunktion och tydliga riktlinjer för användarna, vilket underlättar. Dock kan utbudet vara begränsat och vissa produkter kan ha kompatibilitetsproblem. (72%)

Leverans

👍 7   👎 17

Leveransen av Envato Market har sina fördelar och nackdelar. Trots långa nedladdningstider för videoklipp (30%) och svårigheter med ZIP-filer (20%), erbjuder de snabba återbetalningar via PayPal (50%) och bra service (40%). Tyvärr kan konton blockeras utan varning (30%) vilket kan leda till förlust av klienter och tillgång till premiumfunktioner (20%). Vissa upplever även problem med att följa redigeringsinstruktioner (20%). Det finns en efterfrågan på snabbare nerladdningstider för material (30%) samt en önskan om att allt ska finnas i en prenumeration (10%). Sammanfattningsvis har Envato både positiva och negativa sidor, vilket kan skapa bekymmer för vissa användare.

Kundtjänst

“Bra service och support”

👍 15   👎 48

Envato Market har en bra kundservice, men det finns vissa klagomål. De erbjuder bra tjänster och tar hänsyn till kundfeedback (70%). Tyvärr kan konton blockeras utan varning och det finns problem relaterade till återbetalningar, med lång väntetid och bristande kommunikation (30%). Även om vissa kunder upplever problem med kundsupporten och brist på transparens, finns det fortfarande positiva recensioner om tjänsterna (50%). Sammanfattningsvis kan det vara riskabelt att handla med Envato Market, och vissa kunder har haft negativa upplevelser som har lett till att de inte vill handla där igen (40%).

Kommunikation

👍 47   👎 28

Envato Market erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa tjänster och produkter men med begränsat urval och kompatibilitetsproblem (70%). Trots att det finns möjlighet att hitta passande tillgångar för olika projekt, kan vissa redigeringsinstruktioner vara svåra att följa (60%). Kommunikationen med skaparna är transparent och kundfeedback tas i beaktande (80%), men det finns brister i kommunikationen från Envato självt (40%). Trots vissa brister och bristfällig support, kan Envato Market vara en värdefull resurs för motion graphics projekt och enkel att använda för erfarna användare (75%).

Webbplats

👍 39   👎 26

Envato Market är en användarvänlig och organiserad webbplats (85%) med varierade tillgångar och mallar i olika format (90%). Sökprocessen är snabb och intuitiv (80%), men vissa mallar kan vara tunga för vissa datorer (75%). Trots att det finns ett överflöd av mallar och tjänster (95%), är vissa innehåll föråldrat och av låg kvalitet (70%). Navigeringen är enkel (85%), men det kan vara svårt att hitta exakt det du letar efter (75%). Även om vissa verktyg som drag-and-drop saknas och vissa filer inte har transparenta bakgrunder, är Envato Market fortfarande en bra plats för projekt (80%).

Returpolicy

👍 0   👎 1

Envato Market har en strikt returpolicy som kan vara svår för kunder att navigera, vilket resulterar i frustrerade kunder som inte vill handla där igen. Många kunder uppskattar dock att det finns viss flexibilitet för returer i vissa fall (60%), medan andra upplever att processen är för komplicerad (40%). Sammantaget är det viktigt att vara medveten om villkoren för returer innan man handlar från Envato Market.


Om Envato Market

Envato Market är en digital marknadsplats där användare kan köpa och sälja licenser till använda digitala tillgångar såsom webbplatstemplates, WordPress-teman, grafik, videoklipp och ljudfiler. Företaget grundades 2006 i Melbourne, Australien, av Collis Ta'eed, Cyan Ta'eed och Jun Rung. Sedan dess har det vuxit till att bli en av de ledande plattformarna för kreativa tillgångar, med en omfattande community av skapare som bidrar med sina verk. Envato's affärsmodell bygger på att tillhandahålla en plattform för både skapare och köpare att handla digitala produkter under förenklade licensvillkor.


Kontaktinformation

🌐 themeforest.netKategorier

Tjänster | Mjukvara