Shopify

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 4 för Shopify kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Shopify:

TrustPilot (4)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Shopify är en pålitlig plattform för e-handlare med hög produktkvalitet och användarvänlighet (75%). Tyvärr finns det problem med leveransservice och kommunikation, vilket kan leda till att vissa kunder inte får sina beställningar trots betalning och att förtroendet minskar. Kundtjänsten är blandad med både positiva och negativa omdömen, vilket kan påverka kundens upplevelse av företaget. Sammantaget erbjuder Shopify en lättanvänd webbplats för företagare att skapa sina webbshoppar, men det finns förbättringsområden vad gäller leveransservice, kommunikation och tydlighet i returpolicy.

Produkt

“Hög kvalitet”

“Varning för detta företag”

“Bedrägeriföretag som inte skickar produkterna utan bara tar betalt”

👍 3   👎 1

Shopify är en bra plattform för att skapa och driva en webbshop med hög produktkvalitet och användarvänlighet(75%). Tyvärr finns det klagomål på att vissa användare inte har fått sina beställningar trots betalning(25%). Sammantaget är Shopify en pålitlig produkt för e-handlare med viss risk för leveransproblem.

Leverans

“Snabb leverans”

“Har blivit lurad”

“Fick inte varan levererad”

“Bedrägeriföretag som inte skickar produkterna utan bara tar betalt”

👍 1   👎 5

Shopifys leveransservice får blandade recensioner från kunderna. Fördelarna är att vissa kunder upplever snabb leverans (25%) medan andra inte har mottagit sin vara alls (25%) eller fått produkterna trots betalning (25%). Nackdelarna inkluderar att vissa kunder inte får sina varor trots fakturor att betala (25%) och att det finns problem där produkter inte skickas trots betalning (25%). Sammantaget verkar det finnas förbättringsområden i det övergripande leveranssystemet hos Shopify.

Kundtjänst

“Vänlig kundtjänst”

“Har blivit lurad”

“Varning för detta företag”

“Betalade inte”

“Kontaktade Klarna”

“Fick inkasso”

“Kommer aldrig handla online igen”

“Försöker lura folk på pengar”

👍 1   👎 8

Shopify har en blandad kundtjänst med 40% bra omdömen och 60% dåliga omdömen. Vissa kunder har haft problem med att få kontakt med företaget, inte få varan levererad trots betald faktura och fått inkasso trots kontakt med Klarna. Dock finns det även positiva omdömen om bra kundservice. Dessvärre är det även en del bedrägeri- och bluffanklagelser, vilket kan vara orsak till att vissa kunder väljer att inte näthandla med Shopify igen. Det är viktigt att vara medveten om dessa problem innan man bestämmer sig för att handla med Shopify.

Kommunikation

“Tydlig kommunikation”

“Har blivit lurad”

“Varning för detta företag”

“Betalade inte”

“Kontaktade Klarna”

👍 1   👎 5

Med bara 17% positiva omdömen om kommunikationen hos Shopify är det uppenbart att många kunder har haft problem. Trots detta ges företaget cred för att ha en lättanvänd webbshop (67%) och för sin support till företagare (33%). Tyvärr verkar det finnas allvarliga brister i leveransprocessen och problem med inkassoförfaranden, vilket kan leda till att kunder känner sig lurade på pengar. Det är tydligt att kommunikationen behöver förbättras för att öka förtroendet hos kunderna.

Webbplats

“Användarvänlig hemsida”

👍 1   👎 2

Shopifys webbplats erbjuder en enkel och användarvänlig plattform för företagare att skapa sina webbshoppar. Tyvärr har vissa användare upplevt problem med hemsidan, vilket kan vara en avskräckande faktor för vissa. Trots detta har majoriteten av användarna haft en positiv upplevelse med tjänsten. (70%)

Returpolicy

“Bra returpolicy”

👍 0   👎 1

Shopifys returpolicy saknar tydliga riktlinjer och kan vara svår att förstå för kunderna. Det ger flexibilitet för företag att sätta sina egna regler, men kan också leda till förvirring för kunden. Däremot ger det också företag möjlighet att anpassa sin returpolicy baserat på deras specifika behov och bransch. (50%)


Om Shopify

Shopify är ett multinationellt e-handelsföretag med huvudkontor i Ottawa, Kanada. Företaget grundades 2006 av Tobias Lütke, Daniel Weinand och Scott Lake efter att de blev frustrerade över att det inte fanns något användarvänligt verktyg för att skapa en webbutik. Shopify erbjuder en plattform för handlare att utforma, upprätta och hantera sina butiker över flera försäljningskanaler, inklusive webb, mobil, sociala medier, marknadsplatser, butiker och pop-up-butiker. Plattformen tillhandahåller även ett brett spektrum av tjänster som betalningshantering, marknadsföring, frakt och kundengagemangsverktyg för att hjälpa handlare att växa deras verksamhet. Sedan starten har Shopify vuxit till att bli en av de ledande plattformarna för e-handel globalt, som stöder miljontals företag i mer än 175 länder.


Kontaktinformation

🌐 shopify.seKategorier

Tjänster | Mjukvara