OmdömesStälle

  Recensioner Envato

  Om man jobbar med att ta bilder eller videon så har man själv rättigheten att använda dom bilderna till vad man vill. Man kan använda dessa bilder på olika hemsidor, man kan publicera den på sina sociala medier samt att man till exempel kan ha en blogg där man använder sig av dessa bilder. Men är det så att man inte har tagit bilder men hittar en fin bild på Google så har man inte rätt att använda den bilden. Lika är det med musik, man får till exempel inte spela upp en hel sång på sin YouTube kanal om man inte äger själva sången eller rättigheterna till den. Men det finns företag som erbjuder royalty fria bilder och videon och Envato är ett av dessa företag.

  Hur fungerar tjänsten som Envato erbjuder och hur mycket kommer det kosta mig att köpa en bild eller videosnutt från dem? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd över något eller om man är i behovet av att kontakta kundtjänsten hos företaget? Det är olika frågor som man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Information om Envato

  Envato är ett företag som funnits på onlinemarknaden sedan 2006. Företaget skapades i ett garage i Sydney men har idag huvudkontor i Melbourne, Los Angeles samt Guadalajara. På Envato arbetar det idag cirka 600 personer. Årligen har Envato cirka 2 miljoner kunder och sedan de startade sin tjänst har de förtjänat över en miljard USD.

  Det som Envato erbjuder

  Själva tjänsten som Envato erbjuder fungerar som en prenumeration vilket betyder att användare kan i månaden betala en fast månadskostnad för att sedan kunna ta del av det innehållet som företaget erbjuder. Det är även möjligt för användare att skapa ett kostnadsfritt konto via Envato och då har de möjligheten till att få 12 stycken gratis filer varje månad. När det kommer till prenumeration alternativet så finns det endast ett och det kostar 14,50€ i månaden (exklusive moms). Då har kunderna möjligheten att ta del av miljontals filer och även olika kurser samt tips och idéer. Om kunderna väljer att betala för att använda tjänsten så har de möjligheten att avbryta prenumerationen när som helst.

  Hur kundtjänsten hos Envato erbjuder

  Genom en live chatt som finns inne på hemsida eller via e-post är det två olika sätt som kundtjänsten kan nås på. Dock finns oftast ställda frågorna redan besvarade inne på företagets hemsida och är det så att man undrar över något så kan det vara bra att först gå in där och läsa innan man lägger tiden på att kontakta kundtjänsten.

  Har du använt dig av tjänsten som Envato erbjuder? Om du har det kan inte du då snälla skriva en egen recension inne hos oss det är du berätta vad du tyckte om den. Berätta vad du tyckte om prissättningen, om du kommer att tipsa om detta företaget till vänner och bekanta, och annan ärlig information som du kanske vill lägga till.


  Tips om man vill starta eget företag.

  Envato
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Envato

  Din recension

  FAQ

  Är Envato ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Envato. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Envato?

  Envato är huvudsakligen aktivt i Tjänsterkategorin, mer specifikt inom Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Envatos webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.