Depositphotos

Alla recensioner

Depositphotos

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Allabolag

Allabolag

2 recensioner

Äger man möjligtvis ett bolag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon pr...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo SF Anytime

SF Anytime

1 recensioner

Att kolla på film är något som de allra flesta tycker om att göra. Oberoende om man vill ha myskväll med hela familjen o...

Depositphotos

Gör man kanske något skolarbete eller något till jobbet så vet man att det ofta kan dyka upp situationer då man behöver bilder av något slag. Är man fotograf kan man själv ta fina och kreativa bilder, men många av oss är inte det. Man kanske tror att man kan gå in på Google och leta fram en fin bild som man sedan kan använda till bloggar, affischer och annat men så är inte fallet eftersom man måste använda sig av royaltyfria bilder eller videor. Tar man bilden själv eller filmar egna videon så äger man materialet själv och har då rätten till att använda det. Men är man ute efter bilder (som man inte tagit själv) så finns det hemsidor där man kan köpa royaltyfria bilder eller videon. Depositphotos är ett av dessa företag

Hur fungerar tjänsten som Depositphotos erbjuder och hur mycket kommer det kosta mig att köpa en bild eller videosnutt från dem? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd över något eller om man är i behovet av att kontakta kundtjänsten hos företaget? Det är olika frågor som man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

Information om Depositphotos
Under 2009 grundades och lanserades företaget som än idag är en internationell marknadsplats som sammanför personer som arbetar inom bild- och ljudinnehåll som sedan säljs till köpare runt om i världen.  I Florid USA lanserades företaget och de har ännu idag sitt huvudsäte där. I sortimentet som Depositphotos har så finns det mer än 200 miljoner filer samr att de har kunder i 192 olika länder. Depositphotos har även en egen applikation som finns att ladda ner via Google Play eller App Store. Sedan företagets start har de haft cirka 21 miljoner kunder. 

Det som Depositphotos erbjuder
Inne på företagets hemsida finns det olika kategorier som tex: foton och bilder, illustrationer och bakgrundsbilder, HD-videor etc. Privatpersoner och företag kan även välja att registrera sig inne på hemsidan för att då kunna kostnadsfritt varje vecka ladda ner bilder via Depositphotos. När det kommer till betalningen så kan kunderna välja mellan att betala direkt med bankkort, via PayPal, via vissa lokala betalningssystem samt banköverföring. Prenumerationsalternativ erbjuder även Depositphotos vilket betyder att det är möjligt att betala en fast kostnad i månaden för att sedan kunna ladda ner och använda ett visst antal bilder. Kunderna kan välja om de vill betala årligen eller månatligen. 

Hur kundtjänsten hos Depositphotos erbjuder
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller genom att chatta med dem live inne på hemsidan, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du använt dig av tjänsten som Depositphotos erbjuder? Om du har det ska du inte glömma att i en recension berätta vad du tyckte om deras tjänst, kundtjänsten, priserna de erbjuder 


Tips om man vill starta blogg.