OmdömesStälle

  Recensioner Depositphotos

  Gör man kanske något skolarbete eller något till jobbet så vet man att det ofta kan dyka upp situationer då man behöver bilder av något slag. Är man fotograf kan man själv ta fina och kreativa bilder, men många av oss är inte det. Man kanske tror att man kan gå in på Google och leta fram en fin bild som man sedan kan använda till bloggar, affischer och annat men så är inte fallet eftersom man måste använda sig av royaltyfria bilder eller videor. Tar man bilden själv eller filmar egna videon så äger man materialet själv och har då rätten till att använda det. Men är man ute efter bilder (som man inte tagit själv) så finns det hemsidor där man kan köpa royaltyfria bilder eller videon. Depositphotos är ett av dessa företag.

  Hur fungerar tjänsten som Depositphotos erbjuder och hur mycket kommer det kosta mig att köpa en bild eller videosnutt från dem? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd över något eller om man är i behovet av att kontakta kundtjänsten hos företaget? Det är olika frågor som man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Information om Depositphotos

  Under 2009 grundades och lanserades företaget som än idag är en internationell marknadsplats som sammanför personer som arbetar inom bild- och ljudinnehåll som sedan säljs till köpare runt om i världen. I Florid USA lanserades företaget och de har ännu idag sitt huvudsäte där. I sortimentet som Depositphotos har så finns det mer än 200 miljoner filer samr att de har kunder i 192 olika länder. Depositphotos har även en egen applikation som finns att ladda ner via Google Play eller App Store. Sedan företagets start har de haft cirka 21 miljoner kunder.

  Tullverkets e-tjänster – Trailer 1

  Det som Depositphotos erbjuder

  Inne på företagets hemsida finns det olika kategorier som tex: foton och bilder, illustrationer och bakgrundsbilder, HD-videor etc. Privatpersoner och företag kan även välja att registrera sig inne på hemsidan för att då kunna kostnadsfritt varje vecka ladda ner bilder via Depositphotos. När det kommer till betalningen så kan kunderna välja mellan att betala direkt med bankkort, via PayPal, via vissa lokala betalningssystem samt banköverföring. Prenumerationsalternativ erbjuder även Depositphotos vilket betyder att det är möjligt att betala en fast kostnad i månaden för att sedan kunna ladda ner och använda ett visst antal bilder. Kunderna kan välja om de vill betala årligen eller månatligen.

  Hur kundtjänsten hos Depositphotos erbjuder

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller genom att chatta med dem live inne på hemsidan, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du använt dig av tjänsten som Depositphotos erbjuder? Om du har det ska du inte glömma att i en recension berätta vad du tyckte om deras tjänst, kundtjänsten, priserna de erbjuder


  Tips om man vill starta blogg.

  Depositphotos
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Depositphotos

  Din recension

  FAQ

  Är Depositphotos ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Depositphotos. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Depositphotos?

  Depositphotos är huvudsakligen aktivt i Tjänsterkategorin, mer specifikt inom Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Depositphotoss webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.