Dokteronline.com

Alla recensioner

Dokteronline.com

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

H
Hadi
Jag är mycket nöjd med innehållet på hemsidan och tycker att det har hjälpt mig. Mycket bra kundbemötande och de svarar snabbt om man undrar över något om sitt medlemskap. Jag blev positivt överr...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Tester

  Jag är mycket nöjd med innehållet på hemsidan och tycker att det har hjälpt mig.
  Mycket bra kundbemötande och de svarar snabbt om man undrar över något om sitt medlemskap.
  Jag blev positivt överraskad hur seriösa de är och hur de tar hand om sina kunder/medlemmar.
  Jag rekommenderar starkt.


Andra personer tittade också på

Logo Werlabs

Werlabs

1 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Allabolag

Allabolag

2 recensioner

Äger man möjligtvis ett bolag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon pr...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo Dagens Industri

Dagens Industri

2 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

Dokteronline.com

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av något som man känner sig orolig över, så ska man nog göra det. Det är ingen idé att gå omkring och vara orolig, bara sök upp en läkare och få svar på saken. Med hjälp av dagens teknik kan man sitta hemma i soffan och få svar på det man vill med endast ett fåtal klick via datorn. Men detta betyder inte att det byter ut metoden att träffa en läkare öga mot öga. Båda har sina fördelar. Genom att träffa en läkare via nätet så behöver man inte sätta ner sig och vänta i den lokala hälsocentralen. Har man problem att ta sig till en hälsocentral så kan läkare via nätet vara något man kan pröva på. När man träffar en läkare öga mot öga så kan man istället sätta sig ner med sin läkare och prata genom de problem man har. Är man inte tillräckligt tekniskt kunnig att prata med en läkare via en dator så kan detta vara ett bättre alternativ. Om man vill pröva på läkare via nätet så finns det ett flertal företag som erbjuder det, ett av dessa företag är Dokteronline.com. 

Information om Dokteronline.com 
Är man intresserad om läkarkonsultation via nätet så kan detta företag vara någonting för en. Man behöver inte besöka läkare varken apotek. Man behöver heller inte vara orolig att någonting läker ut, allting hålls diskret. Vill man inte prata med en husläkare om sina symptom så kan man göra det via nätet hos Dokteronline.

Vad erbjuder Dokteronline.com?
Företaget erbjuder inte produkter till kunden, men dom ordnar på ens begäran den rätta behandlingen för det besvär man har. Med hjälp av Dokteronline så kan man få kontakt till registrerade EU – läkare och apotek. När man väl har gjort en beställning på en produkt via en läkare, så skickas produkten hem till en så snabbt som möjligt.

På deras hemsida kan man söka enligt kategorier på de besvär man har. Till exempel; om man har problem med magen så erbjuder Dokteronline information om magbesvär, och en passande medicinering till det specifika besväret. 

Hur får jag kontakt med Dokteronline.com?
Har man en fråga man vill ställa företaget så lönar det sig först att gå in på deras hemsida och läsa genom FAQ, det är stor chans att frågan och svaret finns där. Om man inte hittade sitt svar där så kan man kontakta företaget via deras kundtjänst 00800 – 486 – 72968. Kundtjänsten är öppen måndag till fredag 9:00 – 21:00, men är stängd på lördag och söndag.

Vad är det för poäng med recensioner? Jo, om man planerar att bli kund hos ett visst företag så kan det vara lönsamt att först ta reda på hur andra kunder upplevt det före en. Kanske ett flertal kunder skriver mycket positivt om ett företag, medan andra kunder kan skriva total negativ kritik om ett annat företag. Oberoende vem som skriver recensionen så ska dom alltid vara riktiga.