Adobe

Alla recensioner

Adobe

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo SimpleSite

SimpleSite

0 recensioner

Nuförtiden finns det väldigt många personer, både yngre och äldre som drömmer om att skapa något eget och f&a...

Logo One.com

One.com

0 recensioner

Många personer, både unga som gamla har i dag drömmen om att skapa sig ett alldeles eget företag. Alla vill inte arbeta som a...

Logo Bluehost

Bluehost

0 recensioner

Nuförtiden sker allting online, det har nästan ingen skillnad alls vad det handlar om. I dag handlar man all mat, alla kläder och al...

Logo ESET

ESET

0 recensioner

Allting blir hela tiden mer och mer digitalt och nästan allting kan i dagsläget skötas online via antingen en dator eller en telefon...

Adobe

Dagens teknik och internet har gjort det möjligt för oss att i princip göra allting online, oberoende vad det än handlar om. Det är möjligt att handla all mat online, beställa städ- eller annan typ av hemhjälp samt att det är möjligt att skola sig helt på distans och få en utbildning. Med all denna teknik så har det även kommit hur många olika prylar och olika program som helst. Att jobba inom sociala medier idag är ganska så vanligt. Miljontals människor lever på att lägga upp videon på YouTube, ha en framgångsrik Instagram eller en blogg med hur många läsare som helst dagligen. Och jobbar man inom detta så vet man att det handlar mycket om redigering, både när det gäller bild och video. Adobe erbjuder tjänster som tex Photoshop och videoredigeringsprogram. 

Är tjänsterna och programmen värda sitt pris hos Adobe? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över något jag köpt via Adobe? Hur fungerar egentligen programmen som företaget säljer? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit.

Information om Adobe
Redan under 1982 grundades och lanserades företaget Adobe i Amerika och de har än idag sitt säte i San Jose. John Warnock och Charles Geschke är de två personer som valde att grunda företaget. Adobe har grundat och utvecklar olika program som är väldigt populära och dessa program är tex: Photoshop. Premiere, Illustrator och så vidare. Själva företagets namn Adobe kommer från Adobe Creek vilket var en bäck som rann förbi grundarnas hus. 

Det som Adobe erbjuder
Inne på företagets hemsida kan man se alla de olika program som de erbjuder, och de har program som kan köpas både av privatpersoner men även av lärare till olika skolor. Alla de olika programmen måste köpas skilt, och helt nya kunder har möjligheten att prova på alla program kostnadsfritt under en tid först. Om personer väljer att prova på något program gratis så kommer de att under sju dagars tid ha tillgång till det innan de är tvungna att betala och påbörja en prenumeration som kostar en fast kostnad i månaden. Adobe erbjuder också en molntjänst som kan laddas ner till datorn eller mobilen där det ingår tex 100 GB molnlagring, cirka 20 stycken olika program som tex Photoshop och InDesign samt möjligheten att skapa en egen portfolio. 

Hur Adobe kan kontaktas
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos Adobe genom att skicka e-post eller ringa till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till order nummern om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du gjort något inköp hos Adobe? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på programmen, hur kundtjänsten var och annan information om du vill lägga till något annat. 


Tips om man ska börja med Photoshop.