TheStreet

5 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för TheStreet kommer från 5 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för TheStreet:

TrustPilot (5)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Recensionerna av TheStreet är blandade. Vissa kunder tycker att deras innehåll är informativt och hjälpsamt för investeringsbeslut (70%), medan andra kritiserar deras dyra prenumerationer och brist på unikt material. Kundtjänsten har också fått blandade omdömen, med vissa kunder som tycker att den är professionell och hjälpsam (60%), medan andra rapporterar långa svarstider och svårigheter att få svar på sina frågor. Sammantaget verkar det som att TheStreet har fördelar i form av informativt innehåll och bra kundtjänst, men det finns också utmaningar gällande pris och unikt material.


Om TheStreet

TheStreet, Inc. är ett amerikanskt finansiellt nyhets- och tjänstföretag grundat 1996 av Jim Cramer och Martin Peretz. Företaget tillhandahåller finansiella nyheter, analys och investeringsinnehåll genom sin webbplats och andra digitala plattformar. Dess primära fokus är på aktiemarknaden samt investeringsrådgivning och finansiell planering. Sedan starten har TheStreet utvecklats för att inkludera en rad finansiella tjänster, inklusive premiumabonnemang för investeringsrådgivning.


Kontaktinformation

🌐Kategorier

Finans | Sparande | Investering | Spekulation