Teeshoppen

9 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.8 för Teeshoppen kommer från 9 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Teeshoppen:

TrustPilot (9)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Teeshoppen har en smidig webbplats med bra erbjudanden och en enkel checkout-process (80%). De erbjuder effektiv kommunikation med flerspråkig support (90%) och bra service (85%). Tyvärr rapporterades problem med storlekar och låg kvalitet på vissa produkter (20%). Det finns varningar för ett oseriöst företag med falsk returpolicy och dålig kundservice (10%). Sammantaget verkar Teeshoppen vara en blandad pålitlig källa för kläder online.

“Lätt och smidigt att använda”

“Bra service”

👍 11   👎 5

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Anton Schützer - 12 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Lätt och smidigt att använda

Martin Bryngelsson - 20 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Bra service