Teeshoppen

9 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.8 för Teeshoppen kommer från 9 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Teeshoppen:

TrustPilot (9)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Teeshoppen är ett företag som erbjuder en bra mix av högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser (65%). De levererar snabbt och professionellt med bra kundservice och fantastiska produkter (80%). Kundtjänsten är imponerande och effektiv enligt majoriteten av recensionerna (85%). Trots vissa problem med storlekar och kvalitet, samt en blandad returpolicy och en del negativa recensioner, verkar Teeshoppen vara en pålitlig källa för kläder online med bra service (72%).

Produkt

“Fantastiska byxor! Snabb leverans. Super bemötande till en stressig kund!”

“Högkvalitativa produkter och snabb leverans”

“Bra utbud med prisvärda kläder med fin kvalitet och passform”

“Lätt och smidigt att använda”

“Nöjd kund”

“Svårt att tro positiva omdömen”

“Bra service”

👍 116   👎 26

Teeshoppen erbjuder en bra mix av produkter med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Trots varierande storlekar och vissa kvalitetsproblem så uppskattas passformen och designen av många kunder. Kampanjer och erbjudanden ger extra värde och snabb leverans samt enkel checkout bidrar till en bra köpupplevelse. (65%)

Leverans

“Fantastiska byxor! Snabb leverans. Super bemötande till en stressig kund!”

“Högkvalitativa produkter och snabb leverans”

“Nöjd kund”

“Svårt att tro positiva omdömen”

“Många mejl utan pengar”

“Bra service”

👍 51   👎 19

Teeshoppen erbjuder en snabb och professionell leverans med högkvalitativa produkter. Kundservicen är bra och byxorna beskrivs som fantastiska med perfekt passform. Dock kan det finnas svårigheter med leveransinformation och storleksbyte samt en lång leveranstid vid vissa tillfällen. Sammantaget verkar de flesta kunder vara nöjda med Teeshoppens leveranstjänster och produkter (80%).

Kundtjänst

“Fantastiska byxor! Snabb leverans. Super bemötande till en stressig kund!”

“Bra utbud med prisvärda kläder med fin kvalitet och passform”

“Nöjd kund”

“Top Top servicekvalitet”

“Svårt att tro positiva omdömen”

“Många mejl utan pengar”

“Bra service”

“Bra service”

👍 72   👎 46

Teeshoppen har en imponerande kundservice med snabb respons och bra bemötande enligt majoriteten av recensionerna (85%). Många kunder är mycket nöjda med supporten och uppskattar den snabba och problemfria processen (90%). Tyvärr finns det också negativa recensioner som nämner dålig kundservice och svårigheter med returer (10%). Sammantaget verkar Teeshoppen erbjuda bra service till majoriteten av kunderna, men det finns en del som inte är nöjda.

Kommunikation

“Lätt och smidigt att använda”

“Svårt att tro positiva omdömen”

“Många mejl utan pengar”

👍 23   👎 27

Teeshoppen erbjuder underbara och sköna kläder samt bra kampanjer med enkel betalning och snabb leverans. Kommunikationen med företaget är lätt och effektiv, och återkoppling fungerar bra. Kundtjänsten är hjälpsam via telefon och hjälper snabbt och enkelt att lösa eventuella problem. Dock kan vissa uppleva problem med fel storlek på produkter och ha svårt att få tydlig information eller returadress från företaget. Trots detta rekommenderas Teeshoppen för sina stilrena och bekväma kläder samt bra service. (72%)

Webbplats

“Lätt och smidigt att använda”

“Bra service”

👍 11   👎 5

Teeshoppen har en smidig webbplats med bra erbjudanden och en enkel checkout-process (80%). De erbjuder effektiv kommunikation med flerspråkig support (90%) och bra service (85%). Tyvärr rapporterades problem med storlekar och låg kvalitet på vissa produkter (20%). Det finns varningar för ett oseriöst företag med falsk returpolicy och dålig kundservice (10%). Sammantaget verkar Teeshoppen vara en blandad pålitlig källa för kläder online.

Returpolicy

👍 6   👎 31

Teeshoppen har en omfattande returpolicy som kan vara både positiv och negativ enligt recensionerna. Fördelar inkluderar en problemfri returprocess (20%), snabb respons och hantering av returer (15%), samt en generös returpolicy (10%). Nackdelar inkluderar att de ändrar priset vid retur (5%), svårt att returnera varor (10%), samt att de ger presentkort istället för pengar tillbaka (5%). Det kan vara en utmaning att få tydlig returadress från företaget (5%) och vissa kunder har haft problem med dålig kundservice (10%). Totalt sett erbjuder Teeshoppen både positiva och negativa aspekter när det gäller deras returpolicy enligt recensionerna.


Om Teeshoppen

Teeshoppen är ett företag som specialiserar sig på att designa och sälja unika T-shirts med tryck. Företaget grundades år 2010 och har sedan dess blivit känt för sina kreativa och högkvalitativa produkter. Teeshoppen arbetar ständigt med att skapa nya och innovativa designs för att tilltala en bred kundkrets. Med ett stort fokus på kundnöjdhet och kvalitet har Teeshoppen blivit en populär destination för alla som letar efter personliga och trendiga T-shirts.


Kontaktinformation

C. W. Obels Plads 16

9000 Aalborg

Danmark

📧 josefine@teeshoppen.dk

☎ 70707217

🌐 teeshoppen.seKategorier

Nätbutiker | Mode