Teeshoppen

9 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.8 för Teeshoppen kommer från 9 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Teeshoppen:

TrustPilot (9)

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Teeshoppen erbjuder en snabb och professionell leverans med högkvalitativa produkter. Kundservicen är bra och byxorna beskrivs som fantastiska med perfekt passform. Dock kan det finnas svårigheter med leveransinformation och storleksbyte samt en lång leveranstid vid vissa tillfällen. Sammantaget verkar de flesta kunder vara nöjda med Teeshoppens leveranstjänster och produkter (80%).

“Fantastiska byxor! Snabb leverans. Super bemötande till en stressig kund!”

“Högkvalitativa produkter och snabb leverans”

“Nöjd kund”

“Svårt att tro positiva omdömen”

“Många mejl utan pengar”

“Bra service”

👍 51   👎 19

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Visi Beats Official - 9 veckor sedan Trustpilot 🔗

  • Fantastiska byxor! Snabb leverans. Super bemötande till en stressig kund!

Albert Norberg - 3 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Högkvalitativa produkter och snabb leverans

Erik - 14 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Nöjd kund

Isak Ederlöv - 18 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Svårt att tro positiva omdömen
  • Många mejl utan pengar

Martin Bryngelsson - 20 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Bra service