Tacticalstore

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Tacticalstore kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Tacticalstore:

Trustpilot

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Leveransen från Tacticalstore har en överraskande avgift (10%), problematisk frakt (20%) och ofullständig leverans (10%). Dock erbjuder de snabb och kundfokuserad support (15%) och effektiv leverans av reservpackning (10%). Trots en del leveransproblem och fel i leverans, är det en snabb och pålitlig leverans med en utmärkt kundservice (20%). Med en snabb orderhantering och leverans samt ett bra utbud att välja från är Tacticalstore ett pålitligt alternativ för snabb frakt och bra support (25%).

“Snabb frakt”

👍 30   👎 11

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Teo Linghoff - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb frakt