Tacticalstore

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Tacticalstore kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Tacticalstore:

TrustPilot (3)

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Tacticalstore erbjuder en snabb och kundfokuserad kundservice med trevligt och hjälpsamt bemötande. De löser snabbt problem och ger kompensation vid felaktigheter, vilket ger en bra helhetsupplevelse för kunderna. Dock kan vissa uppleva långsamma svarstider och viss brist på respons, vilket kan försämra förtroendet för företaget. Sammantaget får Tacticalstore en positiv bedömning för sin kundservice. (70%)

“God kundservice”

“Bra produkter och bra kundservice”

👍 41   👎 23

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Leif N - 11 månader sedan Trustpilot 🔗

  • God kundservice

Håkan Lindgren - 23 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Bra produkter och bra kundservice
  • Bra priser