Tacticalstore

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Tacticalstore kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Tacticalstore:

TrustPilot (3)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Tacticalstore erbjuder ett brett och produktkunnigt utbud med snabb frakt och utmärkt paketering (80%). Kundservicen är riktigt bra med snabb och kundfokuserad support samt kompensation vid problem (90%), även om det finns viss felaktig information om lagerstatus och leveransfel (70%). Leveransen kan vara problematisk med en överraskande avgift och ofullständig leverans, men företaget erbjuder effektiv support och reservpackning (20%). Kommunikationen är balanserad med positiva och negativa recensioner, men Tacticalstore bemöter klagomål på ett positivt sätt (55%). Trots en snygg webbdesign och lätt navigering finns viss felaktig information om lagerstatus (50%), samtidigt som konkurrensen erbjuder ett bättre produktutbud och service (70%). Återbetalningssystemet är snabbt och gratis (100%), även om vissa kunder upplever lång väntetid på svar gällande returnering (50%). Sammantaget erbjuder Tacticalstore bra produkter och kundservice, men kan behöva förbättra kommunikationen och lagerinformationen för att konkurrera bättre (60%).

Produkt

“Bra produkter och bra kundservice”

“Snabb frakt”

👍 25   👎 15

Tacticalstore har ett brett och produktkunnigt utbud av varor med snabb frakt och utmärkt paketering (80%). Kundservicen är riktigt bra med snabb och kundfokuserad support samt extra ammunition och CO2 patroner som kompensation vid problem (90%). Tyvärr förekommer felaktig information om lagerstatus och leveransfel, men i stort sett levererar företaget en bra och pålitlig service (70%).

Leverans

“Snabb frakt”

👍 30   👎 11

Leveransen från Tacticalstore har en överraskande avgift (10%), problematisk frakt (20%) och ofullständig leverans (10%). Dock erbjuder de snabb och kundfokuserad support (15%) och effektiv leverans av reservpackning (10%). Trots en del leveransproblem och fel i leverans, är det en snabb och pålitlig leverans med en utmärkt kundservice (20%). Med en snabb orderhantering och leverans samt ett bra utbud att välja från är Tacticalstore ett pålitligt alternativ för snabb frakt och bra support (25%).

Kundtjänst

“God kundservice”

“Bra produkter och bra kundservice”

👍 41   👎 23

Tacticalstore erbjuder en snabb och kundfokuserad kundservice med trevligt och hjälpsamt bemötande. De löser snabbt problem och ger kompensation vid felaktigheter, vilket ger en bra helhetsupplevelse för kunderna. Dock kan vissa uppleva långsamma svarstider och viss brist på respons, vilket kan försämra förtroendet för företaget. Sammantaget får Tacticalstore en positiv bedömning för sin kundservice. (70%)

Kommunikation

“God kundservice”

👍 18   👎 21

Kommunikationen hos Tacticalstore är en blandning av positiva och negativa recensioner. Många kunder uppskattar den snabba supporten och bra utbudet, medan vissa klagar på långsam respons och bristfällig kommunikation. Trots detta verkar företaget bemöta negativa omdömen med en positiv inställning och god support, vilket bidrar till en balanserad upplevelse för kunderna. Helt enligt beställningen, men viss bristfällig information och dålig kommunikation. (55%)

Webbplats

👍 3   👎 2

Tacticalstore har en snygg design och är lätt att navigera på vilket uppskattas av många användare. Dock finns det felaktig information om lagerstatus som kan vara förvirrande för kunderna (50%). Många kunder föredrar att handla på andra webbplatser som erbjuder ett bredare utbud av produkter och bättre service (70%). Sammanfattningsvis är Tacticalstore en bra sida men kan behöva förbättra sin lagerstatus och produktutbud för att konkurrera med andra populära konkurrenter (60%).

Returpolicy

“God kundservice”

👍 4   👎 3

Tacticalstore har ett snabbt återbetalningssystem (80%), men vissa kunder har rapporterat om ofullständiga leveranser (20%) och lång väntetid på svar gällande returnering (50%). Trots detta erbjuder de en gratis returpolicy (100%).


Om Tacticalstore

Tacticalstore är ett företag som har specialiserat sig på försäljning av taktisk utrustning, äventyrsprodukter och militärustrustning. Företaget grundades med visionen att erbjuda kunderna en omfattande portfölj av högkvalitativa produkter som är anpassade efter deras individuella behov och äventyr. Med sin omfattande erfarenhet och expertis inom branschen har Tacticalstore skapat en stark position på marknaden. Med ett brett utbud av produkter inklusive airsoftvapen, knivar, kläder och tillbehör samt en engagemang för utmärkt kundservice strävar Tacticalstore efter att skapa en positiv köpupplevelse för alla sina kunder. Med konkurrenskraftiga priser och snabb leverans har Tacticalstore etablerat sig som en pålitlig och respekterad aktör inom branschen.


Kontaktinformation

🌐 www.tacticalstore.seKategorier

Nätbutiker | Sport & Friluftsliv