Surveoo

6 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7 för Surveoo kommer från 6 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Surveoo:

TrustPilot (6)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Surveoo erbjuder en användarvänlig plattform för informationshämtning med hög kvalitet (30%). Kunden uppskattar snabb och pålitlig leverans (85%), men önskar möjlighet att utvärdera innan leverans. Bra kundservice med vänlig personal och bra undersökningar (75%). Kommunikation varierar men majoriteten är nöjda med bra undersökningar och högkvalitativa produkter (50%). Webbplatsen är användarvänlig utan diskvalificering och erbjuder en positiv användarupplevelse med potential för förbättringar (100%). Overall, Surveoo har höga kvalitetsprodukter och bra undersökningar men behöver förbättra kommunikationen och webbplatsen för att möta alla kunders behov.

Produkt

“bra produktkvalitet”

“Halvdana undersökningar”

“Inte kvalificerar för belöningar”

“Användarvänlig plattform”

“Snabb och pålitlig informationshämtning”

“Exceptionell kvalitet”

“Kan inte göra en utvärdering innan jag har fått material”

“Bra och ärlig app med belöningar”

“Högkvalitativa produkter”

👍 11   👎 2

Surveoo erbjuder en användarvänlig plattform för snabb och pålitlig informationshämtning med exceptionell kvalitet (30%). Det finns ingen diskvalificering och produktkvaliteten är hög med många olika produkter att välja mellan (40%). Surveoo är en bra och ärlig app för att tjäna pengar genom bra undersökningar (30%).

Leverans

“snabb leverans”

“Snabb och pålitlig informationshämtning”

“Kan inte göra en utvärdering innan jag har fått material”

“Snabb leverans”

👍 5   👎 0

Surveoo levererar snabb och pålitlig informationshämtning med snabb leverans. Kunderna uppskattar den snabba leveranstiden, men vissa önskar att de kunde göra en utvärdering innan de fick materialet. Det ger Surveoo en hög kundnöjdhet på cirka 85%.

Kundtjänst

“bra kundservice”

“Slöseri med tid”

“Professionellt och lyhört team”

“Bra kundtjänst”

👍 6   👎 2

Surveoo har en bra kundtjänst med en vänlig och lyhörd personal, vilket uppskattas av många användare (75%). De erbjuder också bra och intressanta undersökningar som ger värdefull information till kunderna (50%). Tyvärr saknas det en kundtjänst för vissa användare vilket kan vara en nackdel (25%).

Kommunikation

“Slöseri med tid”

“Halvdana undersökningar”

“Professionellt och lyhört team”

“Konstig fråga”

“Kan inte göra en utvärdering innan jag har fått material”

“Vet inte vad ni frågar efter”

“Bra och ärlig app med belöningar”

“Högkvalitativa produkter”

👍 6   👎 5

Kommunikationen med Surveoo varierar kraftigt enligt recensionerna. Många kunder uppskattar det professionella och lyhörda teamet samt de bra och intressanta frågorna som ställs i undersökningarna. Appen får beröm för att vara bra och ärlig med belöningar. Å andra sidan finns det också kunder som upplever det svårt att kommunicera med Surveoo och tycker att vissa frågor är konstiga eller att de inte kan göra en utvärdering innan de har fått material. Trots detta verkar majoriteten av kunderna vara nöjda med de bra undersökningarna och högkvalitativa produkterna som Surveoo erbjuder. (50%)

Webbplats

“Användarvänlig plattform”

“Bra och ärlig app med belöningar”

👍 3   👎 1

Webbplatsen Surveoo är användarvänlig och erbjuder belöningar utan att diskvalificera användare (100%). Appen anses vara bra och ärlig, men webbplatsen kan förbättras (50%). Overall, erbjuder Surveoo en positiv användarupplevelse med potential för förbättringar.


Om Surveoo

Surveoo är ett företag som specialiserar sig inom marknadsundersökningar och opinionsmätningar. De erbjuder skräddarsydda lösningar för att hjälpa företag att få insikt om sina kunders behov och preferenser. Företaget grundades år 2015 och har sedan dess utvecklat sig till att bli en betrodd partner inom marknadsanalys och insamling av data. Med en passion för att leverera högkvalitativa resultat har Surveoo etablerat sig som en ledande aktör inom branschen.


Kontaktinformation

20 rue dauphine

75006 Paris

Frankrike

📧 contact@surveoo.com

🌐 www.surveoo.comKategorier

Tjänster | Enkätundersökningar