Surveoo

6 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7 för Surveoo kommer från 6 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Surveoo:

TrustPilot (6)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Webbplatsen Surveoo är användarvänlig och erbjuder belöningar utan att diskvalificera användare (100%). Appen anses vara bra och ärlig, men webbplatsen kan förbättras (50%). Overall, erbjuder Surveoo en positiv användarupplevelse med potential för förbättringar.

“Användarvänlig plattform”

“Bra och ärlig app med belöningar”

👍 3   👎 1

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Haleemah Hb - 7 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Användarvänlig plattform
  • Professionellt och lyhört team
  • Snabb och pålitlig informationshämtning
  • Exceptionell kvalitet

Eva M Persson - 5 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Bra och ärlig app med belöningar