Storytel

8 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Storytel kommer från 8 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Storytel:

Trustpilot

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Website of Storytel har en bra integration med Sonos (100%), vilket underlättar för användare som vill använda olika enheter. Tyvärr har webbplatsen stora problem med att koppla upp sig mot wifi (100%), vilket kan försvåra användarupplevelsen. Listorna av böcker går inte att skrolla i (100%), vilket kan göra det svårt att hitta önskade böcker. Trots dessa problem verkar vissa användare älska Storytel (100%) och uppskattar läsplattan för dess smidighet och komfort (100%). Det verkar också finnas vissa problem med betalningar och avslut av abonnemang, då en del användare har fått fortsätta betala trots uppsägning (100%) och inte fått bekräftelse via mail (100%). Sammantaget verkar det finnas en del utmaningar med webbplatsen, men även många fördelar som uppskattas av användarna.

“Opålitlig / oartig kundservice”

“No pude darme de baja a pesar de intentarlo.”

👍 4   👎 13

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Morten Christensen - 10 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Opålitlig / oartig kundservice

Lou - 5 år sedanTrustpilot 🔗

  • Me han cobrado y nunca pude usar la app.
  • No pude darme de baja a pesar de intentarlo.
  • Cobraron la cuota pero no tuve acceso a la app.