Storytel

8 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Storytel kommer från 8 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Storytel:

Trustpilot

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Storytels kommunikation har fått blandade recensioner. Samtidigt som vissa uppskattar tjänstens utbud och användarvänlighet, klagar många på problem med abonnemangsuppsägning och prishöjningar utan varningstext. Det verkar även finnas brister i kundtjänsten, med nedlagt telefonstöd och dålig respons på klagomål. Trots vissa positiva aspekter såsom integrering med Sonos och ett brett urval av böcker, finns det tydliga förbättringsområden när det gäller kommunikationen och kundhanteringen hos Storytel. (65%)

“Brister i kommunikationen”

“Opålitlig / oartig kundservice”

“Cobraron la cuota pero no tuve acceso a la app.”

👍 23   👎 55

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Stratoz 99 - 7 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Bra produktkvalitet
  • Sämre kundservice
  • Höga priser
  • Brister i kommunikationen

Morten Christensen - 10 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Opålitlig / oartig kundservice

Lou - 5 år sedanTrustpilot 🔗

  • Me han cobrado y nunca pude usar la app.
  • No pude darme de baja a pesar de intentarlo.
  • Cobraron la cuota pero no tuve acceso a la app.