Sportproffsen

10 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7 för Sportproffsen kommer från 10 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Sportproffsen:

Trustpilot

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Sportproffsen har en returnpolicy med tydliga tidsgränser för retur (90%) och höga avgifter för avbeställning (70%). Det kan vara svårt att få återbetalning vid reklamation (80%) och returprocessen kan vara långsam (70%). Det finns även klagomål på bristande support vid retur (60%) och otydliga återbetalningsvillkor (60%). Trots detta finns det varningar för deras dubbskor (60%) och hopp om att få en reklamation med återbetalning (80%).

“Brister i returpolicy”

“Långsam hantering av reklamation”

“Fel produkt levererad”

“Glömd retursedel”

👍 1   👎 26

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Lars-Eric Ericsson - 3 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Kundservice otillgänglig och otrevlig
  • Kvalitetsproblem med produkt
  • Brister i returpolicy
  • Bristande respons och åtgärd

Per Jonson - 4 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Dålig kundtjänst
  • Långsam hantering av reklamation

UK - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Fel produkt levererad
  • Glömd retursedel