Sportproffsen

10 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7 för Sportproffsen kommer från 10 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Sportproffsen:

Trustpilot

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. När det gäller kommunikationen med Sportproffsen verkar det vara en blandad upplevelse för kunderna. Å ena sidan uppskattas den tydliga kommunikationen och snabba responsen (25%), medan vissa upplever långsam leverans och svårigheter att få tag i företaget (25%). Det finns positiva recensioner om bra beskrivningar av produkterna och bra kundservice vid samtal (10%), men även klagomål om företaget som inte håller sina löften och problem med spårningslänkar (15%). Sammantaget tycks Sportproffsen behöva förbättra sin kommunikation och leveransservice för att öka kundnöjdheten.

“Svårt att få svar på support”

“Kundservice otillgänglig och otrevlig”

“Dålig kundtjänst”

“Långsam hantering av reklamation”

👍 41   👎 89

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Aron - 11 dagar sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb bra leverans
  • Svårt att få svar på support

Lars-Eric Ericsson - 3 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Kundservice otillgänglig och otrevlig
  • Kvalitetsproblem med produkt
  • Brister i returpolicy
  • Bristande respons och åtgärd

Per Jonson - 4 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Dålig kundtjänst
  • Långsam hantering av reklamation