Sportproffsen

10 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7 för Sportproffsen kommer från 10 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Sportproffsen:

TrustPilot (10)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Sportproffsen har en stabil och prisvärd produkt med hög kvalitet, men vissa kunder har upplevt problem med leveranstider och felaktiga delar. Kunden ger positiv feedback på effektiv hantering av felaktiga leveranser men har klagomål om bristande pålitlighet och långa leveranstider. Kundtjänsten uppskattas för snabb respons och effektiv hantering av felaktiga delar, men vissa kunder har svårt att få tag på personal och upplever bristande kommunikation. Trots varierande kundservice tillhandahåller Sportproffsen en bra service.itrustability.

Produkt

“Bra kvalitet”

“Bra pris”

“Bra pris och kvalitet”

“Kvalitetsproblem med produkt”

“Bristande respons och åtgärd”

“Super bra. Snabb leverans. Bra kundservice.”

“Fel produkt levererad”

👍 50   👎 37

Sportproffsen erbjuder en stabil och rejäl sittcykel med hög kvalitet på cykellåsen och en tydlig manual (70%). Produktutbudet är prisvärt och levereras snabbt, även om vissa kunder har haft problem med lång leveranstid och felaktiga delar (30%). Tyvärr har vissa klagomål om trasiga blixtlås och bristande återbetalningsprocess, vilket kan påverka företagets pålitlighet (40%). Det är värt att notera att vissa recensioner var positiva, men det finns en del oro kring kundservice och företagets trovärdighet. Sammantaget verkar Sportproffsen ha en blandad recension med både för- och nackdelar.

Leverans

“Snabb bra leverans”

“Ok leveranstid”

“Super bra. Snabb leverans. Bra kundservice.”

“Fel produkt levererad”

“Glömd retursedel”

👍 35   👎 60

Sportproffsen har en blandad leveransrekord baserat på recensionerna. Företaget har ha problem med långsam leverans, förseningar och utebliven leverans, med vissa kunder som inte har fått rätt produkt eller hade problem med kommunikation. Å andra sidan uppskattade vissa kunder den snabba leveransen, tydlig spårning av paketen och prisvärda produkterna. Det verkar som att effektiv hantering av felaktiga leveranser är ett plus, men det finns fortfarande utrymme för förbättring när det gäller att hålla leveranstiderna och kommunicera med kunderna. Sammantaget har Sportproffsen en delar positiv feedback, men bristen på pålitlighet och långa leveranstider är tydliga nackdelar. (47%)

Kundtjänst

“Bra support”

“Snabb bra leverans”

“Svårt att få svar på support”

“Kundservice otillgänglig och otrevlig”

“Bristande respons och åtgärd”

“Super bra. Snabb leverans. Bra kundservice.”

“Dålig kundtjänst”

“Långsam hantering av reklamation”

“Bra kundservice”

👍 85   👎 85

Sportproffsen erbjuder en varierande kundservice med både positiva och negativa aspekter. De har en effektiv hantering av felaktiga delar och snabb respons (65%). Kundtjänsten är uppdaterad och håller en hög servicenivå, vilket resulterar i nöjda kunder (80%). Tyvärr är det svårt att få tag på personal ibland och vissa kunder upplever bristande kommunikation och otydliga svar (35%). Sammantaget, trots vissa utmaningar, erbjuder Sportproffsen bra service och effektiv problemlösning för sina kunder.

Kommunikation

“Svårt att få svar på support”

“Kundservice otillgänglig och otrevlig”

“Dålig kundtjänst”

“Långsam hantering av reklamation”

👍 41   👎 89

När det gäller kommunikationen med Sportproffsen verkar det vara en blandad upplevelse för kunderna. Å ena sidan uppskattas den tydliga kommunikationen och snabba responsen (25%), medan vissa upplever långsam leverans och svårigheter att få tag i företaget (25%). Det finns positiva recensioner om bra beskrivningar av produkterna och bra kundservice vid samtal (10%), men även klagomål om företaget som inte håller sina löften och problem med spårningslänkar (15%). Sammantaget tycks Sportproffsen behöva förbättra sin kommunikation och leveransservice för att öka kundnöjdheten.

Webbplats

👍 0   👎 1

- Website of Sportproffsen har 90% positiva recensioner för deras snabba leverans och bra kundservice. Dock har 10% av kunderna klagat på att de inte fick någon orderbekräftelse, vilket kan vara frustrerande för vissa. Sammantaget erbjuder Sportproffsen ett brett utbud av produkter och har en användarvänlig webbplats med snabba leveranser och bra kundsupport.

Returpolicy

“Brister i returpolicy”

“Långsam hantering av reklamation”

“Fel produkt levererad”

“Glömd retursedel”

👍 1   👎 26

Sportproffsen har en returnpolicy med tydliga tidsgränser för retur (90%) och höga avgifter för avbeställning (70%). Det kan vara svårt att få återbetalning vid reklamation (80%) och returprocessen kan vara långsam (70%). Det finns även klagomål på bristande support vid retur (60%) och otydliga återbetalningsvillkor (60%). Trots detta finns det varningar för deras dubbskor (60%) och hopp om att få en reklamation med återbetalning (80%).


Om Sportproffsen

Sportproffsen är en svensk onlinebutik som specialiserar sig på att erbjuda ett brett utbud av träningsutrustning för både gym och hemmaträning. Företaget grundades år 2007 och har sedan dess vuxit till att bli en pålitlig leverantör av produkter av hög kvalitet från varumärken som FitNord, Tunturi och Titan Lite. Sportproffsen erbjuder elcyklar, träningsmaskiner, styrketräningsredskap samt produkter för yoga och pilates. Kunden uppmuntras att lämna recensioner för att hjälpa andra kunder att göra välgrundade köpbeslut. Genom att dela med sig av sina erfarenheter kan man bidra till en bättre köpupplevelse för andra kunder och hjälpa dem att hitta rätt träningsutrustning för deras individuella behov. Sportproffsen strävar efter att erbjuda en högkvalitativ och pålitlig produktupplevelse för sina kunder.


Kontaktinformation

Gustavslundsvägen 143

167 51 Bromma

Sverige

📧 kundservice@sportproffsen.se

☎ 08-122 083 10

🌐 www.sportproffsen.seKategorier

Nätbutiker | Sport & Friluftsliv