speglarfordig

9 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.8 för speglarfordig kommer från 9 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för speglarfordig:

TrustPilot (9)

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Speglar För Dig har en bra kundservice med snabb och trevlig återkoppling samt en positiv attityd vid kontakt. Många kunder är mycket nöjda med både leverans och kundtjänst, och företaget försöker överträffa förväntningarna hos sina kunder. Dock har en del kunder upplevt problem med kvaliteten på leveranser och har fått dålig kompensation vid reklamationer, vilket har lett till en del besvikelser. Totalt sett ger företaget ett positivt intryck hos majoriteten av sina kunder. (75%)

“Fina speglar från seriös leverantör”

“Jag rekommenderar att köpa från dem”

“Bra service”

“Vi är jättenöjda”

👍 78   👎 17

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Truls Råmunddal - 6 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Fina speglar från seriös leverantör
  • Snabb leverans. Fint och säkert förpackad.
  • Otroligt fina speglar!

Aswan Kadhim Slaibi Alaeady - 4 år sedanTrustpilot 🔗

  • Bra kvalitet
  • Jag rekommenderar att köpa från dem

Babak Sassanian - 4 år sedanTrustpilot 🔗

  • Bra service

Karin Och Jan - 5 år sedanTrustpilot 🔗

  • Allt fungerade som utlovat
  • Spegeln är perfekt
  • Vi är jättenöjda