speglarfordig

9 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.8 för speglarfordig kommer från 9 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för speglarfordig:

Trustpilot

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Speglarfordig har en bra service och snabb svarstid (80%), men betalningslösningarna fungerar inte optimalt och vissa bilder på hemsidan är missvisande (60%). Installation av el är enkel, men det kan vara svårt att få igång Wifi funktionen (70%). Många kunder tycker att belysningen är starkare än förväntat och att LED-ljuset lyser vackert bakom spegeln (75%). Kommunikationen med företaget är bra och de försöker överträffa kundernas förväntningar (85%). Sammantaget får de positiva omdömen för ljudkvaliteten och den snygga designen (90%).

“Uppfyllde förväntningar”

“Bra service”

“Allt fungerade som utlovat”

“Vi är jättenöjda”

👍 40   👎 18

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Anna - 4 år sedanTrustpilot 🔗

  • Uppfyllde förväntningar
  • Snyggt med bakgrundsljus
  • Dock inte skarpt ljus, lite dovare belysning
  • Snygg

Babak Sassanian - 4 år sedanTrustpilot 🔗

  • Bra service

Karin Och Jan - 5 år sedanTrustpilot 🔗

  • Allt fungerade som utlovat
  • Spegeln är perfekt
  • Vi är jättenöjda