speglarfordig

9 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.8 för speglarfordig kommer från 9 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för speglarfordig:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Speglarfordig har produkter som är lätt att montera med bra service och snabb svarstid, men vissa kunder tycker att bakbelysningen är för stark och har haft problem med krokar som gått av vid montering. Leveransen är snabb och väl förpackad, men problem med fraktföretaget UPS och betalningsalternativ kan försämra kundupplevelsen. Kundservicen är bra och har en positiv attityd vid kontakt, men vissa kunder har haft problem med kvaliteten på leveranser och fått dålig kompensation vid reklamationer. Kommunikationen är generellt bra, men det kan vara svårt att få igång vissa funktioner som Wifi. Hemsidan är attraktiv och lätt att beställa från, men installationen kan vara krånglig och prisskillnader jämfört med andra webbplatser har observerats. Returpolicyn anses vara ineffektiv enligt recensionerna, med endast en minoritet av kunderna som har fått återbetalning. Totalt sett ger kunderna företaget en positiv bedömning, men det finns utrymme för förbättringar, särskilt kring returpolicy och produkternas kvalitet och stabilitet. (65%)

Produkt

“Snabb leverans”

“Bra paketerat”

“Lätt att montera”

“Fina speglar från seriös leverantör”

“Snabb leverans. Fint och säkert förpackad.”

“Otroligt fina speglar!”

“Uppfyllde förväntningar”

“Snyggt med bakgrundsljus”

“Dock inte skarpt ljus, lite dovare belysning”

“Snygg”

“Dåligt ljud i högtalarna”

“Går ej att dimmra”

“Bra kvalitet”

“Bra service”

“Klen konstruktion”

“Tejpade delar ramlat av”

“Allt fungerade som utlovat”

“Spegeln är perfekt”

👍 179   👎 79

Produkten från speglarfordig är lätt att montera med bra service och snabb svarstid, men bakbelysningen kan vara lite starkare än förväntat. En del kunder har haft problem med en krok som gått av vid montering och att ljusslingan syns utan diffusor vilket kan blända. Det finns även klagomål på missvisande bilder och betalningsalternativ som inte fungerar. Kunden rekommenderar att använda en hängskena istället för medföljande krokar för en bättre viktfördelning. Totalt sett ger kunderna produkten en positiv bedömning (60%).

Leverans

“Snabb leverans”

“Fina speglar från seriös leverantör”

“Snabb leverans. Fint och säkert förpackad.”

“Lång leveranstid”

“Bra service”

“Tejpade delar ramlat av”

“Allt fungerade som utlovat”

👍 98   👎 35

Leveransen av speglar har en snabb leveranstid (84%) och är väl förpackad (80%). Det finns dock problem med fraktföretaget UPS som skapar katastrofala leveranser och skador på produkten (70%). Möjligheten att betala med kort är begränsad och kan endast ske genom manuella banköverföringar (60%). Det finns också en rekommendation att använda en hängskena istället för de medföljande krokarna för en stabilare upphängning (75%). Sammantaget är leveransen snabb och väl emballerad, men problem med fraktföretaget och betalningsalternativet kan försämra kundupplevelsen.

Kundtjänst

“Fina speglar från seriös leverantör”

“Jag rekommenderar att köpa från dem”

“Bra service”

“Vi är jättenöjda”

👍 78   👎 17

Speglar För Dig har en bra kundservice med snabb och trevlig återkoppling samt en positiv attityd vid kontakt. Många kunder är mycket nöjda med både leverans och kundtjänst, och företaget försöker överträffa förväntningarna hos sina kunder. Dock har en del kunder upplevt problem med kvaliteten på leveranser och har fått dålig kompensation vid reklamationer, vilket har lett till en del besvikelser. Totalt sett ger företaget ett positivt intryck hos majoriteten av sina kunder. (75%)

Kommunikation

“Uppfyllde förväntningar”

“Bra service”

“Allt fungerade som utlovat”

“Vi är jättenöjda”

👍 40   👎 18

Speglarfordig har en bra service och snabb svarstid (80%), men betalningslösningarna fungerar inte optimalt och vissa bilder på hemsidan är missvisande (60%). Installation av el är enkel, men det kan vara svårt att få igång Wifi funktionen (70%). Många kunder tycker att belysningen är starkare än förväntat och att LED-ljuset lyser vackert bakom spegeln (75%). Kommunikationen med företaget är bra och de försöker överträffa kundernas förväntningar (85%). Sammantaget får de positiva omdömen för ljudkvaliteten och den snygga designen (90%).

Webbplats

👍 21   👎 14

SpegelforDig har en attraktiv hemsida med många valmöjligheter (80%), lätt att beställa (85%) och erbjuder bra paketerade produkter (75%). Installationen kan vara lite krånglig och vissa funktioner, som Wifi, kan vara svåra att få igång (70%), och vissa kunder upplever att bilderna och produktbeskrivningarna är missvisande (60%). Möjligheten att betala med kort på hemsidan kan vara begränsad (55%), och vissa kunder uppger att de har hittat liknande produkter till ett lägre pris på andra webbplatser (50%). Overall, SpegelforDig erbjuder en enkel och snygg upplevelse, men det finns fortfarande utrymme för förbättringar, särskilt för att tydligare kommunicera förväntningar och förbättra betalningsalternativen.

Returpolicy

👍 0   👎 7

Speglarfordigs returpolicy verkar vara ineffektiv enligt recensionerna. Endast en minoritet av kunderna har lyckats få återbetalning, vilket är frustrerande för många. Produkterna verkar vara av låg kvalitet och svåra att laga, vilket gör det för många ovärt att ens försöka. Leveransproblem och bristande stabilitet i produkterna gör det till en risk att handla hos speglarfordig. (20%)


Om speglarfordig

Företaget speglarfordig är en ledande aktör inom spegelbranschen och specialiserar sig på tillverkning och försäljning av speglar med LED-belysning. Företaget grundades för över 20 år sedan och är känt för sin höga kvalitet och innovativa design. Med ett unikt konfigurationssystem kan kunderna anpassa sina speglar efter sina egna preferenser och behov. Produkterna inkluderar speglar i olika storlekar och former, samt badrumsskåp med spegel och LED-belysning. speglarfordig erbjuder även rådgivning och support för att säkerställa att kunderna är nöjda med sina köp. Med en plattform för recensioner och åsikter, skapar företaget transparens och förtroende på marknaden genom att låta kunder dela sina erfarenheter och åsikter om produkterna. Genom att fokusera på kundens behov och preferenser har speglarfordig etablerat sig som en pålitlig och väletablerad aktör på marknaden.


Kontaktinformation

Podgórna

64-200 Karpicko

Polen

📧 info@artforma.eu

☎ +48684227365

🌐 speglarfordig.seKategorier

Nätbutiker | Inredning