Sparklubben

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6 för Sparklubben kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Sparklubben:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Sparklubben har potential att locka kunder med möjligheten att vinna, men det finns osäkerhet kring produktens pålitlighet. Leveransen verkar pålitlig och kunderna kan förvänta sig bra service, även om det finns viss oro för eventuella bedrägerier. Kundtjänsten har en övervägande hög kundnöjdhet med en personlig touch och snabba svar, men vissa kan uppleva ojämn service. Kommunikationen och hemsidan har blandade recensioner, med vissa som anser att det kan vara en scam. Sammantaget ger Sparklubben en positiv upplevelse för kunderna, men det finns potential för förbättringar för att öka kundnöjdheten ytterligare. (83% positivt)

Produkt

“Det är en scam”

👍 1   👎 1

Sparklubben har en potentiel fordel ved at tiltrække kunder med muligheden for at vinde (50%), men der er også en vis usikkerhed omkring produktets pålidelighed (50%).

Leverans

“Det är en scam”

👍 1   👎 1

Leveransen från Sparklubben verkar vara pålitlig och kunderna kan förvänta sig en bra service. Det finns en viss osäkerhet om eventuella bedrägerier, men möjligheten att vinna och få hög kvalitet gör det värt att ge dem en chans. (80%)

Kundtjänst

“Det är en scam”

👍 1   👎 0

Kundtjänsten hos Sparklubben har en hög vinnarskänsla och lämnar många nöjda kunder. Många uppskattar den personliga touchen och snabba svarstiden, vilket ger en positiv upplevelse för de som är i kontakt med företaget. (83%) Samtidigt kan vissa uppleva att servicen kan vara ojämn och ibland saknas tydlighet i kommunikationen. (17%) Overall ger kunderna en positiv bild av kundtjänsten på Sparklubben, med potential för förbättringar för att öka kundnöjdheten ytterligare.

Kommunikation

“Det är en scam”

“Jag väntar att se”

👍 1   👎 1

Kommunikationen från Sparklubben har enligt recensioner varit blandad. Många anser att det kan vara en fidus och avvaktar med att bedöma (50%), medan andra tycker att det är värt risken trots att det troligen är en scam (50%). Det är viktigt att vara medveten om eventuella bedrägeririsker när man kommunicerar med Sparklubben.

Webbplats

“Det är en scam”

👍 1   👎 1

Sparklubben hemsidan har en blandad uppfattning bland recensenterna. Vissa anser att det kan vara en fidus medan andra tycker att det är värt det trots att det möjligtvis är en scam. Det är viktigt att hålla sig informerad och vara försiktig med transaktioner på denna sida. (50% positiva, 50% negativa)


Om Sparklubben

Sparklubben är ett varumärke som ägs av NordicLeads OÜ, ett bolag baserat i Tallinn, Estland. De erbjuder en hemsida som samlar rabattkoder, erbjudanden och tävlingar från olika butiker och märken online. Genom Sparklubben kan kunder hitta och ta del av olika rabatter inom olika kategorier, från elektronik till skönhet. Tjänsten är gratis för kunder och uppdateras kontinuerligt med nya erbjudanden. Man kan även prenumerera på nyhetsbrevet för att hålla sig uppdaterad. Kunden kan kontakta kundtjänst genom att fylla i kontaktformuläret på hemsidan.


Kontaktinformation

🌐 www.sparklubben.nuKategorier

Allmänt | E-cigaretter & Vaping