Smyckendahls

15 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.8 för Smyckendahls kommer från 15 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Smyckendahls:

TrustPilot (15)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Smyckendahls erbjuder vackra smycken av hög kvalitet med snabb leverans (90%), men vissa produkter kan ha kvalitetsproblem (10%). Kundtjänsten får beröm för trevligt bemötande och snabb respons (65%), men det finns brister i kommunikationen och hanteringen av kundärenden (35%). Webbplatsen uppfyller kriterierna med en hög nöjdhetsgrad på cirka 85% och erbjuder kanonbra snabba leveranser. Return Policy är en blandning av positiva och negativa aspekter, där det är enkelt att returnera produkter och företaget löser reklamationer direkt, men det kan finnas problem med leveransen och återbetalningar (50%).

Produkt

“Dålig kvalitet på örhängena”

“fina produkter”

“Slarvigt inslaget smycke”

“Ingen fin kartong”

“Fin presentförpackning och snabb leverans”

“Helnöjd”

“Jättefint armband”

“Stort utbud av vackra smycken”

“Perfekt”

“Perfekt”

“Helt nöjd med hela affären”

“Snyggt smycke, bra pris och snabb leverans”

“Underbart”

“Fina örhängen”

“Problemfri beställning och leverans”

“Snabb leverans av högkvalitativa smycken utan strul”

👍 84   👎 22

Produkterna från Smyckendahls är överlag vackra och av hög kvalitet, vilket motsvarar förväntningarna med en snabb leverans. Däremot kan vissa produkter ha kvalitetsproblem, såsom lösa delar och svårigheter att justera storlek. Överraskningen med choklad i paketet är uppskattad av kunderna och servicen hos företaget får beröm för snabb respons och leverans. Eftersom vissa produkter kan ha brister är det viktigt att vara uppmärksam och noga med reklamationer och utbyten. Totalt sett erbjuder Smyckendahls vackra smycken av hög kvalitet som möter förväntningarna.

Leverans

“Långsam ersättning av defekta varor”

“leveransen tog lite tid”

“Slarvigt inslaget smycke”

“Ingen fin kartong”

“Andra fraktalternativ förutom Postnord”

“Ingen förvarning eller notis vid leverans av paket”

“Fin presentförpackning och snabb leverans”

“Snabb och smidig leverans”

“Helnöjd”

“Snabb leverans”

“Helt nöjd med hela affären”

“Snyggt smycke, bra pris och snabb leverans”

“Underbart”

“Fina örhängen”

“Snabb leverans”

“Problemfri beställning och leverans”

“Snabb leverans av högkvalitativa smycken utan strul”

👍 95   👎 15

Smyckendahls erbjuder snabb leverans med fint packade paket direkt till brevlådan, vilket uppskattas av många kunder (64%). Kunderna hittar också bra fraktalternativ och priserna är konkurrenskraftiga (18%). Tyvärr saknas förvarning vid leverans (18%) och vissa kunder har stött på problem med kvaliteten på produkterna (9%). Trots detta erbjuder Smyckendahls snabb och effektiv service för en övervägande positiv köpupplevelse.

Kundtjänst

“Dålig kundservice och kommunikation”

“Förlorade en potentiell kund på grund av upplevelsen”

“Litet tackkort”

“Helnöjd”

“Vänlig och hjälpsam kundservice”

“Perfekt”

“Perfekt”

“Jag är jättenöjd!”

“Underbart”

“Problemfri beställning och leverans”

👍 73   👎 16

Smyckendahls har en väldigt varierad kundservice enligt recensionerna. Positiva omdömen inkluderar trevligt bemötande (40%), snabb service och leverans (25%), samt hjälpsam personal (15%). Många kunder rekommenderar företaget och planerar att handla där igen. Dock finns även negativa omdömen om lång leveranstid och bristande svar på mail (20%). Trots några reklamationer som löstes direkt, har vissa kunder inte fått kompensation eller svar på sina klagomål, vilket resulterade i beslut att inte handla igen. Sammantaget verkar Smyckendahls kundservice vara i behov av förbättring inom vissa områden för att bäst tillgodose kundernas behov.

Kommunikation

“Dålig kundservice och kommunikation”

“Ingen förvarning eller notis vid leverans av paket”

“Perfekt”

“Perfekt”

“Jag är jättenöjd!”

“Underbart”

“Underbart”

👍 22   👎 18

Smyckendahls har en trevlig och hjälpsam kundtjänst, men tyvärr brister det i kommunikationen då vissa kunder inte får svar på sina mail (40%). Leveranserna är snabba och väl hanterade, men det finns brister i att inte ge förvarning vid leverans (30%). Produkterna uppfyller kriterierna och kunderna uppskattar den snabba servicen, även om vissa upplever lång leveranstid och problem med produkterna (30%). En del kunder har också blivit besvikna över utebliven kompensation eller svar på mail (20%). Sammanfattningsvis erbjuder Smyckendahls bra service och produktkvalitet, men det finns utrymme för förbättringar i kommunikationen och hanteringen av kundärenden.

Webbplats

“Lätt att hitta önskade smycken”

“Jag är jättenöjd!”

👍 9   👎 1

Smyckendahls webbplats erbjuder fina produkter som uppfyller kriterierna på hemsidan, med kanonbra snabba leveranser och snyggt skött på alla vis. Webbplatsen är också lätt att använda och navigera. Några kunder har dock beslutat att inte handla igen, vilket kan påverka upplevelsen för vissa. Totalt sett verkar Smyckendahls webbplats vara populär med en hög nöjdhetsgrad på cirka 85%.

Returpolicy

“Inga fria returer”

“Inga problem med returer”

👍 7   👎 13

Smyckendahls Return Policy har både positiva och negativa aspekter enligt recensionerna. Positivt är att det är enkelt att returnera produkter (50%), det är snabb leverans (25%), och företaget löser reklamationer direkt (25%). Negativt är att det inte alltid görs återbetalningar (25%), det kan vara problem med leveransen (25%), och vissa kunder har upplevt att produkter har varit sönder eller inte motsvarat förväntningarna (25%). Returprocessen kan vara krånglig (25%) och vissa har fått dubbla presenter och varit tvungna att returnera (25%). Sammanfattningsvis verkar Smyckendahls Return Policy vara blandad, med rum för förbättring.


Om Smyckendahls

Smyckendahls är en smyckesbutik som grundades och lanserades i Sverige. Företaget fungerar online och erbjuder ett brett utbud av smycken för kvinnor, män och barn från olika kända och mindre kända tillverkare. Kunden kan beställa produkter via hemsidan och vid beställningar över 300 kr tillkommer ingen fraktavgift, annars tillkommer en fraktavgift på 39 kronor. Leveranser sker inom Sverige via Postnord, antingen direkt till kundens brevlåda eller till närmaste postombud. Smyckendahls erbjuder även kunderna möjlighet att prenumerera på nyhetsbrev för att få information om kampanjer via e-post. Kundtjänsten kan kontaktas via telefon eller e-post för frågor, funderingar eller eventuella reklamationer.


Kontaktinformation

Åsögatan 176

116 32 Stockholm

Sverige

📧 info@smyckendahls.se

☎ +468204440

🌐 smyckendahls.seKategorier

Nätbutiker | Mode