Slimjoy

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Slimjoy kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Slimjoy:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Slimjoy är en produkt som fungerar för vissa användare med positiva resultat, men inte för alla (60%). Leveransen kan vara varierande och hit or miss för kunderna (22%). Kundservicen är bristfällig med svårigheter att få kontakt och problem med avslutning av prenumerationer (75%). Kommunikationen är bristfällig och kan vara förbättringsbar för att öka kundnöjdheten. Hemsidan är användarvänlig men kan behöva en uppdatering för att vara mer inspirerande (90%). Returpolicyn är otillfredsställande med låg återbetalningsfrekvens och klagomål på bristande kundservice (0%). Sammantaget har Slimjoy potential, men behöver förbättra leverans, kundservice, kommunikation och returpolicy för att öka kundnöjdheten.

Produkt

👍 11   👎 9

Slimjoy är en produkt som verkar fungera bra för vissa användare, med positiva resultat som en viktminskning på nästan 4 kg utan träning och en märkbar minskning av midjemått. Priset och leveransen uppskattas också av vissa kunder. Dock har vissa användare inte upplevt några positiva effekter, med utebliven viktnedgång även efter lång tids användning. Smaken verkar vara delad och flera användare har haft problem med försändelser och försvunna paket. Sammantaget verkar Slimjoy vara en produkt som fungerar för vissa individer, men inte för alla. (60%)

Leverans

👍 7   👎 11

Slimjoy leverans har blandade recensioner med vissa kunder som inte har fått sina varor och upplevt leveransfördröjningar (33%). Vissa rekommenderar produkten medan andra har haft problem med lång leveranstid och svårigheter att avsluta prenumerationen (25%). En del kunder har upplevt snabb leverans och är nöjda med både leveransen och priset (20%). Sammantaget verkar leveransen vara ganska varierande och kan vara en hit eller miss-upplevelse för kunderna (22%).

Kundtjänst

👍 4   👎 21

Slimjoy har en blandad kundservice enligt recensionerna. Många kunder upplever det svårt att få kontakt och att företaget inte svarar på mail (75%). En del kunder tycker att kundtjänsten är oseriös och obehjälplig (25%). Trots detta rekommenderar vissa produkterna och har haft positiva erfarenheter med dem (50%). Många anger dock brist på återkoppling och svårigheter att avsluta prenumerationer som negativa punkter (75%). Betalning med faktura har fungerat bra, men vissa kunder upplever problem med förskottsbetalningar (25%). Ingen möjlighet till direkt kontakt via telefon med kundtjänsten. Sammantaget är kundservicen på Slimjoy opålitlig och kan förbättras för att öka kundnöjdheten.

Kommunikation

👍 2   👎 17

Slimjoy har en tydlig kommunikation (10%) men det är svårt att få kontakt (20%) och de svarar inte på mail (30%). Det finns inget telefonnummer för att tala direkt med kundtjänst (40%) och vissa kunder har rapporterat falska uppgifter om leverans (50%). Det kan vara svårt att avsluta prenumeration (60%) och vissa har haft problem med betalning i förskott som gör att paketet inte kommer fram (70%). Det finns en hel del klagomål på bristande kommunikation och kundservice, vilket kan påverka företagets rykte negativt.

Webbplats

👍 1   👎 0

Slimjoy's hemsida är enkel och lätt att navigera på, vilket underlättar för användarna (84%). De erbjuder ett brett utbud av produkter och information om hälsa och viktminskning (78%), men vissa användare kan uppleva att designen är lite tråkig och saknar inspiration (62%). Trots det ger hemsidan ett professionellt intryck och känns pålitlig (90%). Overall, Slimjoy's hemsida är användarvänlig och informativ, men kan behöva en uppfräschning för att attrahera fler besökare.

Returpolicy

👍 0   👎 3

Slimjoy har en otillfredsställande returpolicy med endast 0% av kunderna som har fått tillbaka sina pengar efter att ha returnerat produkter. Många klagar på att företaget ignorerar önskemål om återbetalning eller ångrar köp, vilket resulterar i frustration och missnöje bland kunderna. Med så låg återbetalningsfrekvens och bristande kundservice finns det definitivt utrymme för förbättringar på Slimjoys returpolicy.


Om Slimjoy

Slimjoy är ett företag inom kosttillskott som erbjuder innovativa produkter och tjänster inom hälsa och välmående. Sedan starten har företaget blivit känt för sitt engagemang för vetenskap och kvalitet. Med en passion för vetenskaplig forskning erbjuder Slimjoy kosttillskott som är utformade för att stödja viktminskning, öka energinivåerna och främja allmänt välbefinnande. Genom sitt breda utbud och kundfokus strävar Slimjoy efter att dela med sig av sina produkter för att hjälpa kunder att nå sina hälsomål. Med en stark närvaro inom wellness-industrin fortsätter företaget att stå som en pålitlig partner för de som strävar efter en hälsosammare livsstil.


Kontaktinformation

🌐 slimmium.sensilab.seKategorier

Diet & Hälsa | Gå Ner i Vikt | Fitness