Skistart

13 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 4.6 för Skistart kommer från 13 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Skistart:

Trustpilot

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Skistarts webbplats får en blandad bedömning av kunderna. Positivt är att hemsidan ger bra information om eventuella förseningar vid hög belastning (80%), vilket underlättar för kunderna. Snabb leverans trots försening har också uppskattats av vissa (20%), medan andra tycker att webbplatsen är dåligt hanterad och i behov av förbättring (20%). Trots utmaningar med belastning och ordervolym inför helger är vissa kunder mycket nöjda med sin upplevelse (20%). Sammantaget finns det potential för förbättringar för att både öka användarvänligheten och effektiviteten på Skistarts webbplats.

“Otydlig information på hemsidan”

👍 5   👎 3

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Stefan Nilsson - 4 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb leverans
  • Dålig kundtjänst
  • Felaktig leveransinformation
  • Otydlig information på hemsidan