OmdömesStalle
  Företag (22)

  Specialresor

  Har du alltid drömt om en långresa? Vill du se hur livet är utanför Europa? Hur annorlunda är kulturen? Kan du se dig själv åka på en elefant i Asien eller gå genom de fattiga områdena i Sydamerika eller Mexiko? Vilka är de bästa resebyråerna inom dessa områden? Vi gjorde en översikt över alla byråer som erbjuder traditionella långresor till bland annat Bali eller Sydney. Men också specialister som har erfarenhet av mindre välkända destinationer. I samtliga fall är det viktigt att en resebyrå vet exakt vad de gör och hur de kan hjälpa till. Vilka är de bästa resebyråerna? Läs recensioner, erfarenheter, åsikter och klagomål, eller lämna din egen.

  Mer info om Specialresor företag

  Har du någonsin funderat på att boka en golfresa? Den tanken delas av fler än du tror! Det är därför det finns fler leverantörer av golfsemestrar än du tror. De är inte så välkända, men de finns. Det är därför vi gjorde en översikt över alla resebyråer som erbjuder golfsemestrar. Populära destinationer inkluderar Tyskland, Frankrike och särskilt Spanien, som också har fördelen med fint väder. Miljön och inställningen på dessa golfbanor är också värt att titta på om du är ett stort fan av golf. Mindre kända, men lika vackra, är till exempel Turkiet eller Amerika. Läs praktiska upplevelser från golfvana användare och resebyråer så att du kan göra det bästa kurs- och turneringsföretaget för att boka.

  Vem drömmer inte om det: Att vara på en enorm båt, koppla av på däck i solen en hel dag, njuta av en cocktail och lite live underhållning eller en film på bio. Låt dig svepas bort över det stora havet till soliga Karibiska öar, Fiji, Nya Zeeland och nyligen till och med Dubai. Men vem erbjuder dessa kryssningar från (infoga platsnamn) Vem har det bästa erbjudandet och vem har det billigaste? Vad är en bra webbplats för att jämföra och se recensioner, betyg, erfarenheter och åsikter från människor som varit där innan dig. Hur är maten och vad är kvaliteten på rummen? Alla frågor som inte kommer att besvaras genom att titta på leverantörens webbplats själv. Dessa frågor kommer bara att besvaras i recensioner av personer som åkte på samma kryssning före dig. Och naturligtvis vill du veta hur leverantörerna hanterar din personliga information. Hur gick bokningen och fick du dina biljetter med rätt information i tid? Det är därför vi gjorde en översikt över alla resebyråer som erbjuder semester på ett kryssningsfartyg. Använd erfarenheter, recensioner och klagomål från tidigare kunder för att bilda din egen åsikt och göra det bästa valet.

  Den perfekta bilresan, var hittar du det? För vissa människor är den perfekta bilresan bara att lämna vid ett slumpmässigt tillfälle, ordna ingenting och se bara var du hamnar! Det kan vara orsaken till många fantastiska berättelser. Dessa berättelser kan vara positiva eller negativa, men det är bara en del av hela upplevelsen. Andra föredrar att deras resa blir mer planerad genom att boka på flera ställen längs vägen, så att du åtminstone har ett hotell eller en campingplats. Många resebyråer kan ge dig ett tydligt schema så att du vet exakt vart du ska köra. Tänk till exempel på det skotska höglandet, på den spanska kusten. På det sättet kommer du säkert att möta åtminstone några av de vackra landskapen som länderna har att erbjuda. Men vad är årets bästa vägresor? Är det Frankrike, Italien eller än en gång Tyskland. Läs recensioner av personer som har gjort en bilresa före dig och se vad de har att säga om sina erfarenheter, åsikter och klagomål.