OmdömesStalle

  Recensioner Momondo

  Att resa

  är något som väldigt många tycker om att göra. Man kan välja att göra en långresa genom Asien eller så kan man spendera en vecka med familjen i solen i Spanien. Men oberoende hur och vart man väljer att resa så måste man ta sig dit på något sätt. Vissa tycker om att åka på bilsemester med hela familjen, medans andra föredrar att åka ut på tågresa. Men ett av de absolut vanligaste sätten att resa med är med flyg. Vissa flygresor kan vara otroligt dyra, och man vill kanske inte alltid lägga så mycket pengar på själva resandet när man redan har betalat för själva resmålet. Om man vill kan man sitta en hel kväll och googla runt för att hitta den billigaste flygresan, men det finns faktiskt företag som gör jobbet åt en och visar de billigaste flygresorna till just det landet. Hos Momondo kan man jämföra olika flyg och priser, samt boka flyg.

  Är tjänsten som Momondo erbjuder enkel att använda? Kommer verkligen det billigaste flyget att bli erbjudet år mig eller måste jag leta vidare? Hur ska jag ta mig till om jag ångrat mig och vill ställa in en resa jag bokat? Det är frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  momondo – The DNA Journey

  Mer information om Momondo

  Företaget är lanserat och grundat under 2006 och huvudkontoret ligger i Köpenhamn i Danmark. I dag har företaget över 250 personer anställda som kommer från mer än 40 olika länder. Tjänsten Momondo finns på över 30 olika marknader världen över och de erbjuder sina kunder resor världen över.

  Vad erbjuder Momondo sina kunder?

  Hos Momondo kan man kan man jämföra priser på flygbiljetter, hotell, olika paketresor samt hyrbilar. Man kan använda sig av tjänsten helt online och hemsidan finns tillgänglig på många olika språk. Momondo jämför alla olika priser i realtid och flygpriserna kommer inte att påverkas av dina sökningar, oberoende hur många du väljer att göra. Att använda sig av tjänsten är helt b. När man ska jämföra olika resor ska man börja med att fylla i varifrån man vill åka och vart, samt hur många som kommer att resa och även vilket datum man skulle vilja ut och resa. Om man har slut på reseidéer kan man gå in på företagets hemsida för att se olika resor till olika länder runt om i världen.

  Hur kan man komma i kontakt med Momondo?

  Inne på företagets hemsida finns en flik med namnet ”hjälp/vanliga frågor” och där kan man gå in och läsa om man har några frågor eller funderingar angående tjänsten eller resorna. Om man inte hittar svaret på sin fråga eller om man ändå vill komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man kontakta dem via e-post. Om man känner sig missnöjd över något och vill lämna in en reklamation till Momondo ska man börja med att kontakta deras kundtjänst.

  Har du någon erfarenhet av att boka en flygresa via Momondo? Om du har det kan du gärna ta och skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte om dem.


  Momondo.

  Momondo
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.";baca independen review, pengalam pelanggan, masukan dan keluhan disini! Kenali toko terbaik tempat memesan (online) Anda. Semua orang sekarang memutuskan toko mana yang layak dan mana yang tidak!"

  Skriv din egen recension om Momondo

  Din recension