Last Minute Omdöme: Läs & dela recensioner i Sverige

Alla recensioner

Last Minute

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

S
Sara
BOKA INTE MED LASTMINUTE! Det är 1,5 månad kvar tills resan skulle göras och jag ville avboka resan och de skickade ett mail att jag ska betala in en avbokningsavgift på runt 8000:- och att de pen...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Resa

  BOKA INTE MED LASTMINUTE!
  Det är 1,5 månad kvar tills resan skulle göras och jag ville avboka resan och de skickade ett mail att jag ska betala in en avbokningsavgift på runt 8000:- och att de pengarna som jag har betalt för resan kommer jag inte att få tillbaka! Jag har alltså betalt 16000:- för en resa som inte kommer att göras!?
  Jag ringde dom och de hade tydligen ett antal flera olika nummer och tillslut fick jag tag på dom som sa först att de inte har fått in de pengarna som jag har betalt o sen la de på luren.
  Jag ringde upp igen och de sa att avbokningsavgiften är mer än vad jag har betalat in? O då sa jag att enligt deras villkor är avboknignen kostnadsfri och jag har dessutom betalt för extra skydd och avbokningsskydd! De sa att det inte gäller?
  Har 3 papper från dom där det står klart och tydligt att avbokning innan 48 timmar kan göras och att man får tillbaka sina pengar!
  Men de vill inte ge mig mina pengar och kräver mer pengar för avbokningen!

  Jag sa att jag vill inte avboka resan och de kan avbryta förfrågningen, då sa de att de redan har avbokat och att det inte är möjligt så då får jag boka in en ny resa OCH betala avbokningsavgiften!?
  Enligt EU regler med resor så får de inte avboka förrän de har kontaktat mig med konsekvenser osv och jag har godkänt dom! Så var det inte nu! Detta tar jag vidare!


Andra personer tittade också på

Logo Reseguiden

Reseguiden

1 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo Kiwi

Kiwi

1 recensioner

När var du senast ut och resa? Är du kanske en sådan person som gillar att flera gånger under året åka på m...

Logo TripX

TripX

1 recensioner

”Mer än 100 destinationer” – Recension om TripXOm TripX Att beställa en resa via TripX är lätt, säkert ...

Logo Sunweb

Sunweb

1 recensioner

Sunweb är en online reseplattform och researrangör. Hos Sunweb hittar du paketresor inklusive flyg och hotell. De har även sista min...