Last Minute

Alla recensioner

Last Minute

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

B
Bo Hellström
Jag bokade flight , men ville ändra på datumen. Efter mer än 5 veckor och massa mail och telefonsamtal, fick jag avboka. En voucher som blev 420 Euro mindre än vad jag betalat. Och jag hade köpt ti...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Uruselt

  Jag bokade flight , men ville ändra på datumen. Efter mer än 5 veckor och massa mail och telefonsamtal, fick jag avboka. En voucher som blev 420 Euro mindre än vad jag betalat. Och jag hade köpt till FLEX biljetter!
  Boka aldrig momondo som anlitar LASTMINUTE.COM!!!


Andra personer tittade också på

Logo TripX

TripX

0 recensioner

”Mer än 100 destinationer” – Recension om TripXOm TripX Att beställa en resa via TripX är lätt, säkert ...

Logo Reseguiden

Reseguiden

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo Qatar Airways

Qatar Airways

1 recensioner

Att resa är något som väldigt många gör årligen. Vissa familjer tycker om att åka på solsemster en g&a...

Logo Hotel Specials

Hotel Specials

1 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

Last Minute

Att resa är en sak som många är intresserade av. Oberoende om det handlar om att åka på samma solsemester varje år med familjen eller om man vill upptäcka Asien under 6 månaders tid. Att få upptäcka världen och träffa nya människor är något som många får energi av och verkligen är intresserade av. Men hur ska man göra då man bokar en resa? Ska man köpa en resa som ingår i ett helt paket med både hotell och flyg eller ska man tänka på att boka allting skilt? I detta fall kan man göra helt som man känner för och vad man är mest intresserad av. Är man personen som vill boka flyg och hotell skilt så finns det olika företag och hemsidor som erbjuder hotell och andra övernattningar, samt företag som erbjuder skilda flygresor.  Last Minute är en onlinetjänst där kunder kan boka flyg och hotell. 

Hur fungerar onlinetjänsten som Last Minute erbjuder sina kunder? Får man det som man förväntar sig eller inte? Vad ska man tänka på då man bokar övernattning eller en flygresa via Last Minute? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Mer info om företaget Last Minute
Last Minute är en tjänst och en verksamhet som grundades under 2004 och företagets huvudkontor ligger i dag i Chiasso, Schweiz. Varje år får företaget in 10 miljoner kunder som bokar resor via deras tjänst och deras bokningstjänst används i 35 länder på 15 olika språk. Last Minute är verksamma på marknaden som en reseleverantör och erbjuder sina kunder hotell, flyg, kryssningar, biluthyrningar och så vidare. Last Minute är även en del av Im Group vilket är en börsnoterad, multinationell grupp som erbjuder online resor. På Im Group arbetar det i dag 1 200 personer och varje månad bokar 60 miljoner kunder resor via dem. under 2020 blev Last Minute den officiella sponsorn för London Eye. 

Vad erbjuder Last Minute sina kunder?
Inne i företagets tjänst (antingen via webbläsaren på datorn eller via företagets applikation i mobilen) kan kunderna boka sina resor. Då kan hen välja mellan att boka endast flyg, endast hotell eller ett paket där både flyg och hotell ingår. 

Last Minute erbjuder även sina kunder ett nyhetsbrev som de kan prenumerera på för att få info om kampanjer till e-posten. 

Hur kan kundtjänsten hos Last Minute nås?
Vid frågor och funderingar kan kunderna nå företagets kundtjänst via e-post eller telefon. Men innan man kontaktar kundtjänsten kan man läsa igenom alla tips, villkor och all information som finns på hemsidan, för att se om man hittar svaret på sin fråga redan där. Om man känner behovet av att lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten så att de kan hjälpa till. 

Har du bokat hotell, någon form av övernattning eller kanske en flygresa via Last Minute? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om rummen, om själva tjänsten var enkelt att använda samt hur flygresan var. 


Tips om man ska ut och resa.