Sayve

18 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.2 för Sayve kommer från 18 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Sayve:

TrustPilot (18)

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Sayves returpolicy får en hög betyg på grund av dess bekvämlighet och möjlighet att returnera varor, vilket uppskattas av kunderna (80%). Dock är det negativt att företaget inte erbjuder återbetalning för oönskade medlemskap och att det kan vara dyrt att returnera varor till Danmark (20%). Återigen, det är positivt att man kan returnera varor även om det finns vissa problem med produkten, som att den inte fäster på kardborrebanden eller att den kommer försent (60%). Tyvärr finns det klagomål om att företaget inte är transparent när det gäller avgifter för medlemskap och att det kan uppstå problem med dra pengar efter uppsägning (40%). Sammantaget, Sayves returpolicy har fördelar och nackdelar som kunder bör vara medvetna om.

“Bekväm returpolicy”

👍 3   👎 7

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Shenaj Kopriva - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Bra utbud av produkter
  • Snabb leverans
  • Bra kundtjänst
  • Prisvärda produkter
  • Tydlig kommunikation
  • Lättanvänd webbplats
  • Bekväm returpolicy