Satana

21 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7 för Satana kommer från 21 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Satana:

Trustpilot

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Satana har en generös returpolicy med trevlig personal vid returer, vilket uppskattas av kunderna. Tyvärr nämns det inte tydligt i produktbeskrivningen att det finns en returpolicy, vilket kan förbättras för att öka kundtillfredsställelsen (67%).

“Helt värdelös”

“Tyvärr var gummistövlarna för små upp längs vaderna”

“Storleken är felaktig”

👍 10   👎 1

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Jannice Djurstedt - 10 dagar sedanTrustpilot 🔗

  • Helt värdelös

Rebecka - 10 dagar sedanTrustpilot 🔗

  • Tyvärr var gummistövlarna för små upp längs vaderna

Patrik Axelsson - 5 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Storleken är felaktig