Satana

21 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7 för Satana kommer från 21 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Satana:

Trustpilot

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Satana har en mycket trevlig och bra kundtjänst, som är tillmötesgående och hjälpsam enligt 85% av recensionerna. Personalen är även trevlig vid eventuella returer enligt 80% av kunderna. Dock upplevdes problem med fel adressering och förseningar av vissa kunder, vilket är en nackdel som påverkade 10% av recensionerna.

“Helt värdelös”

“Bra kundservice”

“Snabbt, enkelt och bra produkt”

👍 47   👎 15

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Jannice Djurstedt - 13 dagar sedanTrustpilot 🔗

  • Helt värdelös

Martin Sh - 13 dagar sedanTrustpilot 🔗

  • Bra produktkvalitet
  • Utmärkt leverans
  • Bra kundservice
  • Prisvärt

Clas Fröhling - 14 dagar sedanTrustpilot 🔗

  • Bra strumpor till bra pris
  • Snabbt, enkelt och bra produkt