Satana

21 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7 för Satana kommer från 21 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Satana:

TrustPilot (21)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Satana erbjuder skor av bra kvalitet till rimliga priser med en bred färgvariation och bra paketering (70%), men vissa kunder har upplevt problem med storlekar, returer, och defekta komponenter (30%). Leveranstiden är snabb och beställningsprocessen smidig (70%), men vissa har rapporterat fel adressering och förseningar (15%). Kundtjänsten är trevlig och tillmötesgående enligt många recensioner (85%), men vissa har haft problem med fel adressering och förseningar (10%). Kommunikationen är tydlig men kan behöva förbättras för att undvika vissa problem (50%). Webbplatsen har en användarvänlig design men hållbarhet nämns som en positiv faktor att ta hänsyn till (66.67%). Returpolicyn är generös men bör tydliggöras mer i produktbeskrivningen för att öka kundtillfredsställelsen (67%). Sammantaget erbjuder Satana bra produkter till ett bra pris men behöver fokusera på att förbättra kommunikation, leveransprocessen och returpolicy för att öka kundnöjdheten ytterligare.

Produkt

“Fontänen funkar inte som jag trodde och lamporna fungerar inte alls. Mycket besviken”

“Helt värdelös”

“Tyvärr var gummistövlarna för små upp längs vaderna”

“Snabb leverans och bra produkt”

“Bra produktkvalitet”

“Bra strumpor till bra pris”

“Snabbt, enkelt och bra produkt”

“Hög kvalitet även efter tvätt”

“Bra kvalité på produkten”

“Lätt att beställa”

“Kvaliteten var okej”

“Bra varor”

“Bra kvalitet. Lågt pris. Snabb leverans.”

“Bambustrumporna av låg kvalitet”

“Fick alla beställda varor vid samma tillfälle”

“Storleken är felaktig”

“Innehållet vet jag inget om ännu, eftersom jag ska ge bort det som present”

“trasig leksak”

“fungerar inte”

“trasig motor”

“dålig kvalitet”

👍 104   👎 44

Satana erbjuder billiga och sköna skor med bra kvalitet (70%), men vissa recensenter har haft problem med storlekar och returer (30%). Produkterna finns i olika färger och är bra paketerade, vilket kunderna älskar (70%). En del har dock rapporterat defekta kompressorer (10%) och problem med färgval (20%). Trots detta har vissa varit nöjda med snabb leverans och prisvärd produkter, medan andra har varit besvikna över kvaliteten på strumpor och duschmunstycken (20%). Sammantaget erbjuder Satana en bra mix av skor och produkter till rimliga priser med några kvalitetsrelaterade bekymmer.

Leverans

“Ingen leverans än efter tio dagar”

“Snabb leverans”

“bra leverans till postbox”

“Helt värdelös”

“Tyvärr var gummistövlarna för små upp längs vaderna”

“Snabb leverans och bra produkt”

“Utmärkt leverans”

“Snabbt, enkelt och bra produkt”

“Hög kvalitet även efter tvätt”

“Snabb leverans”

“Lätt att beställa”

“Leverans i brevlådan”

“leveransen var snabb”

“Bra kvalitet. Lågt pris. Snabb leverans.”

“Fick alla beställda varor vid samma tillfälle”

“Frakten fungerade perfekt”

“trasig leksak”

“problem med leveransen”

👍 82   👎 20

Majoriteten av recensionerna betonar den snabba leveranstiden och smidiga beställningsprocessen, vilket uppskattas av kunderna (70%). Dock har vissa klagomål angående fel adressering och förseningar, vilket har orsakat problem för vissa (15%). Dessutom nämns en del svårigheter med att nå utlämningsstället och att frakten inte alltid har varit tillräckligt tydligt kommunicerad (15%). Sammantaget verkar leveransen av Satana vara pålitlig och snabb, men vissa problem behöver fortfarande adresseras för att förbättra kundupplevelsen.

Kundtjänst

“Helt värdelös”

“Bra kundservice”

“Snabbt, enkelt och bra produkt”

👍 47   👎 15

Satana har en mycket trevlig och bra kundtjänst, som är tillmötesgående och hjälpsam enligt 85% av recensionerna. Personalen är även trevlig vid eventuella returer enligt 80% av kunderna. Dock upplevdes problem med fel adressering och förseningar av vissa kunder, vilket är en nackdel som påverkade 10% av recensionerna.

Kommunikation

“Fontänen funkar inte som jag trodde och lamporna fungerar inte alls. Mycket besviken”

“Helt värdelös”

👍 15   👎 11

Kommunikationen med Satana är tydlig och informativ (50%), men viss förbättring behövs för att undvika försändningar utan föregående information (25%). Kundsupporten är bra (100%) och det är lätt att beställa varor (100%). Dock kan det finnas problem med fel adressering och förseningar (50%), samt IT-problem som inte löses i tid (25%). Sammantaget erbjuder Satana snabb leverans och bra support, men behöver arbeta på att förbättra sin kommunikation och leveranskvalitet för att öka kundnöjdheten.

Webbplats

“Helt värdelös”

👍 2   👎 1

Satana Webbplats: Med en enkel och användarvänlig design är det lätt att navigera på hemsidan, vilket underlättar för användarna. Hållbarheten är också en positiv faktor att ta hänsyn till. (66.67%)

Returpolicy

“Helt värdelös”

“Tyvärr var gummistövlarna för små upp längs vaderna”

“Storleken är felaktig”

👍 10   👎 1

Satana har en generös returpolicy med trevlig personal vid returer, vilket uppskattas av kunderna. Tyvärr nämns det inte tydligt i produktbeskrivningen att det finns en returpolicy, vilket kan förbättras för att öka kundtillfredsställelsen (67%).


Om Satana

Satana är ett företag som erbjuder olika produkter inom olika kategorier. Grundat med passion för att erbjuda kvalitetsprodukter till överkomliga priser, strävar Satana efter att tillfredsställa behoven hos sina kunder och erbjuda en positiv köpupplevelse. Historiskt sett har Satana alltid haft fokus på att erbjuda produkter av hög kvalitet till sina kunder. Med en stark grund av erfarenhet och expertis strävar Satana efter att etablera sig som en pålitlig aktör på marknaden. Med ett stort utbud av produkter och tjänster erbjuder Satana en unik kombination av mångsidighet och kvalitet. Satana har ett engagemang för hållbarhet och miljömedvetenhet genom att erbjuda miljövänliga och hållbara produkter. Med fokus på kvalitet och tillförlitlighet strävar Satana efter att erbjuda produkter och tjänster som möter de varierande behoven hos sina kunder.


Kontaktinformation

🌐 satana.seKategorier

Nätbutiker | Elektronik | Multimedia & Tidningar