reservdelar24

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för reservdelar24 kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för reservdelar24:

Trustpilot

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Reservdelar24 har en blandad kundservice med vissa positiva och negativa erfarenheter. Kundtjänsten har bra betalningsalternativ, effektiv kontakt via chatt på hemsidan och snabb refund (20%), men det finns också klagomål om lång väntetid, svårt att få ersättning och bristande kommunikation (15%). Vissa kunder har fått retur och kompensation, medan andra har känt sig ignorerade och haft problem med leveranstider och krångel med GLS/Schenker (10%). Overall, reservdelar24 kan bli mer konsistenta i sin kundservice för att förbättra kundnöjdheten.

👍 45   👎 63

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.