Raw Organics

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Raw Organics kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Raw Organics:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Raw Organics erbjuder högkvalitativa CBD- och CBG-produkter som kan förbättra styrketräning utan värk (25%). Deras snabba leverans och enkla köpupplevelse är mycket uppskattade (75%). Vissa användare upplever dock minskade effekter efter 4 månader (50%) och en del känner ingen förbättring eller upplever ökad aptit (33%). Kundservicen är utmärkt (100%), men kommunikationen kan behöva förbättras (0%). Sammantaget erbjuder Raw Organics kvalitetsprodukter och god service, men vissa användare kan uppleva minskade effekter eller biverkningar.

Produkt

👍 8   👎 4

Raw Organics erbjuder CBD- och CBG-olja som kan förbättra styrketräning utan värk (25%). Deras produkter levereras snabbt och är av hög kvalitet, vilket gör det enkelt att handla (75%). Tyvärr kan effekterna av produkterna avta efter 4 månader (50%) och vissa användare upplever ingen märkbar förbättring eller känner sig extremt hungriga (33%). Trots detta kan vissa användare känna sig lugnare och somna snabbare med hjälp av Raw Organics produkter (50%).

Leverans

👍 7   👎 0

Raw Organics har en imponerande snabb leverans med högkvalitativa produkter. Det är lätt och smidigt att handla på deras sida och jag är nöjd med mitt köp. Produkterna är av bra kvalitet och jag uppskattar den snabba leveranstiden med en %100 pålitlighet.

Kundtjänst

👍 5   👎 0

Raw Organics har en fantastiskt bra kundservice med snabb och effektiv leverans (100%), vilket gör att kunderna är nöjda och återkommer för att handla. Kundbemötandet är bra och ger kunderna energi och förbättrar deras styrketräning utan värk (100%) vilket är mycket uppskattat.

Kommunikation

👍 1   👎 2

Kommunikationen från Raw Organics verkar vara bristfällig och saknar svar på e-post (0%). Trots detta, deras produkter har visat sig ge positiva resultat genom att skapa lugn och förbättra sömnen (100%).


Om Raw Organics

Raw Organics är ett företag som specialiserar sig på ekologiska, fullspektrum cannabisprodukter. Företaget grundades för mer än 15 år sedan av ett team av cannabisentusiaster med en passion för att dela växtens fördelar med människor över hela världen. Genom åren har Raw Organics etablerat sig som en av de ledande tillverkarna av CBD-produkter i Europa. Med fokus på ekologi, etik och jordnära kundservice strävar företaget efter att erbjuda de bästa kvalitetsprodukterna genom att använda de bästa ingredienserna och tillhandahålla produkter som är 100% ekologiska. Deras sortiment inkluderar CBD-oljor, CBD-krämer och andra hälso- och wellnessprodukter. Raw Organics värnar om kundservice och erbjuder en femstjärnig upplevelse för sina kunder.


Kontaktinformation

Edif.Golden B,1a Planta Avda. Ricardo Sorino 72

29601 Marbella

Spanien

📧 help@raworganics.se

☎ +46406887550

🌐 raworganics.seKategorier

Diet & Hälsa | Kostråd | Vitaminer och Kosttillskott