pusselavenyn

7 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för pusselavenyn kommer från 7 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för pusselavenyn:

TrustPilot (7)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Pusselavenyn är en populär webbplats med ett stort utbud av pussel och en användarvänlig webbplats vilket uppskattas av många kunder. Det är enkelt att beställa genom hemsidan och betala med Klarna, vilket ger en smidig shoppingupplevelse. Dock kan vissa kunder önska en mer varierad svårighetsgrad för pusslen. Totalt sett är nöjda kunderna cirka 90% med webbplatsen.

“Snabb och enkel beställningsprocess”

“Inga problem med att hitta önskade produkter”

👍 13   👎 0

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Stina Hedén - 18 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Snabb och enkel beställningsprocess
  • Inga problem med att hitta önskade produkter