pusselavenyn

7 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för pusselavenyn kommer från 7 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för pusselavenyn:

Trustpilot

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Pusselavenyn har en otroligt snabb leverans med en hög andel av positiva kommentarer om snabbheten och enkelheten i beställningsprocessen och ett stort utbud av pussel från olika tillverkare. Tyvärr finns det också kommentarer om lång leveranstid, problem med ombudet och att vissa pussel skickades tillbaka utan respons från kundtjänsten. Det finns också klagomål på att vissa pussel inte var helt skadefria vid leverans. Totalt sett verkar leveransen ha en hög positiv procentandel (80%) med några mindre negativa aspekter att ta hänsyn till (20%).

“Snabb och smärtfri leverans”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Snabb och enkel beställningsprocess”

“Snabb leverans”

👍 92   👎 21

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Urban - 16 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb och smärtfri leverans

Jonny Nilsson - 16 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb leverans
  • Snabb leverans
  • Bra priser
  • Enormt utbud

Ebba Alvarsdotter - 16 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb leverans

Ulf Haag - 16 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb leverans

Stina Hedén - 17 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb och enkel beställningsprocess
  • Inga problem med att hitta önskade produkter

Åke Öberg - 17 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb leverans