pusselavenyn

7 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för pusselavenyn kommer från 7 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för pusselavenyn:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Pusselavenyn erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa pussel med fina motiv och snabb leverans (73%), vilket uppskattas av många kunder. Trots vissa klagomål om skadade pusselbitar vid leverans (27%) och kommunikationsutmaningar (33%), verkar kunderna vara nöjda med webbplatsen (90%) och returpolicyn (100%). Kunder kan känna sig trygga med möjligheten att returnera varor och den enkla beställningsprocessen, även om det finns några mindre negativa aspekter att ta hänsyn till. Totalt sett är Pusselavenyn ett populärt val för pusselentusiaster med möjlighet till förbättringar inom kommunikation och leveransprocessen.

Produkt

“Snabb och smärtfri leverans”

“Enormt utbud”

“Snabb och enkel beställningsprocess”

“Inga problem med att hitta önskade produkter”

👍 108   👎 24

Pusselavenyn erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa pussel med fina motiv och snabb leverans. Många kunder är väldigt nöjda med sortimentet och snabbheten i leveranserna (73%). Vissa anger dock att det saknas markeringar för antal bitar och att vissa pusselbitar kan vara skadade vid leverans (27%). Med sin stora uppskattning för motiv och svårighetsgrad, önskar vissa kunder fler svartvita motiv att välja från. Trots vissa negativa recensioner verkar Pusselavenyn vara ett populärt val för pusselentusiaster.

Leverans

“Snabb och smärtfri leverans”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Snabb och enkel beställningsprocess”

“Snabb leverans”

👍 92   👎 21

Pusselavenyn har en otroligt snabb leverans med en hög andel av positiva kommentarer om snabbheten och enkelheten i beställningsprocessen och ett stort utbud av pussel från olika tillverkare. Tyvärr finns det också kommentarer om lång leveranstid, problem med ombudet och att vissa pussel skickades tillbaka utan respons från kundtjänsten. Det finns också klagomål på att vissa pussel inte var helt skadefria vid leverans. Totalt sett verkar leveransen ha en hög positiv procentandel (80%) med några mindre negativa aspekter att ta hänsyn till (20%).

Kundtjänst

👍 50   👎 23

Kundservicen på pusselavenyn får blandade recensioner, med vissa kunder som berömmer dess effektivitet och vänlighet, medan andra klagar på brist på återkoppling och kontaktinformation. Trots problem med orderuppföljning och missförstånd med leveransansvar, verkar vissa kunder vara mycket nöjda och lojala, medan andra svär att aldrig handla där igen på grund av bristande kommunikation och service. Totalt sett verkar kundservicen vara en blandad påse med både positiva och negativa upplevelser. (Nöjdhetsgrad: 60%)

Kommunikation

👍 25   👎 26

Kommunikationen hos Pusselavenyn får både ris och ros. Många kunder uppskattar den snabba mailbekräftelsen och leveransen, samt den bra kundservicen och informationen om lagerstatus. Däremot finns det även klagomål på problem med kommunikationen, felaktiga leveranser och avsaknaden av kontaktuppgifter. Önskemål om markeringar för antal bitar på pusselmattan lyfts fram av flera kunder. Sammantaget verkar Pusselavenyn ha en del utmaningar inom kommunikationen som de behöver åtgärda för att förbättra kundupplevelsen. (33%)

Webbplats

“Snabb och enkel beställningsprocess”

“Inga problem med att hitta önskade produkter”

👍 13   👎 0

Pusselavenyn är en populär webbplats med ett stort utbud av pussel och en användarvänlig webbplats vilket uppskattas av många kunder. Det är enkelt att beställa genom hemsidan och betala med Klarna, vilket ger en smidig shoppingupplevelse. Dock kan vissa kunder önska en mer varierad svårighetsgrad för pusslen. Totalt sett är nöjda kunderna cirka 90% med webbplatsen.

Returpolicy

👍 2   👎 1

Pusselavenyn har en enkel returpolicy som gör det lätt att returnera varor, även om några skadade pusselbitar kan vara ett problem. Enligt recensionerna är det dock inga problem med returer som nämns (0%). Detta innebär att kunder kan känna sig trygga i att returnera varor om de inte är nöjda med sitt köp (100%).


Om pusselavenyn

Pusselavenyn är en ledande onlinebutik specialiserad på att erbjuda högkvalitativa pussel till svenska kunder. Företaget grundades med en passion för pussel och har etablerat sig som en av Sveriges största pusselsidor med ett omfattande sortiment av pussel i olika storlekar och svårighetsgrader. Genom samarbeten med välrenommerade tillverkare erbjuder Pusselavenyn pussel av hög standard som passar pusselentusiaster i alla åldrar. Kunder uppmuntras att lämna recensioner och betyg för att hjälpa andra att göra informerade köpbeslut och för att bidra till fortsatt produktkvalitet och kundservice.


Kontaktinformation

🌐 pusselavenyn.seKategorier

Nätbutiker | Kontor, Hobby & Fest