ProstaCare

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för ProstaCare kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för ProstaCare:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. ProstaCare erbjuder en produkt som har visat sig förbättra sömnkvaliteten (50%) och minska antalet toalettbesök (30%), med en enkel doseringsplan (80%). Dock kan det ta tid innan man ser resultat (65%), och vissa användare upplever ingen effekt (15%). Leveransen är snabb (100%), men vissa kunder kan uppleva att produkten inte fungerar efter 2 månader (50%). Kundservicen är effektiv och vänlig (80%), men kommunikationen kan förbättras (50%). Returpolicyn är enkel och effektiv (50%), även om vissa kan tycka att abonnemangskravet för returer är besvärligt. Sammantaget har ProstaCare sina fördelar men det finns utrymme för förbättringar inom vissa områden.

Produkt

“ingen effekt”

“ingen positiv förändring”

“inget placebo”

“lång tid för effekt”

👍 7   👎 6

ProstaCare har visat sig ge en förbättring av sömnkvaliteten (50%), minska antalet nattliga toalettbesök (30%), och ha ett enkelt doseringsschema som gör det lätt att använda (80%). Däremot kan det ta lång tid innan man ser resultat (65%) och vissa användare upplever ingen effekt alls (15%). Det verkar även finnas en del kritik kring ineffektiviteten av abonnemang och bristen på bevis för effekten av produkten.Overall, ProstaCare har sina fördelar men vissa användare kan inte uppleva önskad effekt.

Leverans

👍 1   👎 1

ProstaCare har en snabb leverans (100%) men vissa kunder upplever ingen effekt efter 2 månader (50%). Det är viktigt att komma ihåg att resultat kan variera mellan olika användare.

Kundtjänst

“abonnemangsförsäljning”

👍 5   👎 2

ProstaCare kundservice framhävs för sin effektivitet och vänlighet, vilket genererar en förbättring av tidigare användarupplevelse. Trots att det finns en abonnemangsförsäljning för att låsa upp kunder, upplever användarna en minskning av behovet av toalettbesök och färre nattliga besök. Dessa positiva effekter resulterar i en bättre sömnkvalitet hos användarna. (80%)

Kommunikation

“oklara instruktioner”

👍 1   👎 4

ProstaCare har fått blandade recensioner gällande kommunikationen. Vissa kunder upplever en liten förbättring efter att ha börjat använda produkten, medan andra inte ser någon effekt alls. En negativ punkt som framhävs är abonnemangsförsäljningen som en del tycker är ineffektiv och enbart används för att låsa in kunder. Det finns utrymme för förbättring i kommunikationen för att tydligt förmedla produkten och dess effekter till kunderna. (50%)

Returpolicy

👍 1   👎 1

ProstaCares returpolicy är både enkel och effektiv, vilket uppskattas av många kunder. Däremot kan vissa uppleva det som besvärligt att behöva skaffa ett abonnemang för att returnera produkten. (50%)


Om ProstaCare

ProstaCare är ett företag som erbjuder ett kosttillskott inriktat för män. Företaget grundades och lanserades i Sverige och har funnits under flera års tid. ProstaCare har vunnit priser för sitt företag och kundservice. Deras kosttillskott innehåller naturliga ämnen som Zink, Vitamin B6 och granatäpple. Produkten kan beställas direkt via företagets hemsida. ProstaCare erbjuder sina kunder en prenumerationstjänst där man regelbundet får hem påfyllnad av tillskottet. Man kan kontakta företagets kundtjänst via e-post eller telefon. Besök ProstaCares hemsida för mer information om produkten och dess tjänster.


Kontaktinformation

🌐 kampanj.prostacare.seKategorier

Diet & Hälsa | Vitaminer och Kosttillskott