Partytajm

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Partytajm kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Partytajm:

Trustpilot

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. PartyTajm erbjuder en blandad kundservice enligt recensionerna. Trots snabba svar och bra service är det negativa sidan att det finns klagomål på oseriöst agerande, otrevliga svar och bristande ansvar vid försenade leveranser. Dessutom saknas kompensation för söndriga varor, vilket har lett till besvikelse hos vissa kunder. Butiken behöver förbättra sin hantering av reklamationer och leveranser för att öka kundnöjdheten. (60%)

“Sedan tar de inte ansvar för att de lovar leverans inom vissa dagar utan skyller ifrån sig via de som levererar paketet.”

“Beställ aldrig ifrån detta företaget.”

👍 4   👎 10

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Emma - 5 år sedanTrustpilot 🔗

  • Falsk marknadsföring med fel leveranstider.
  • De lovar leverans på 1-3 dagar, men jag fick mitt paket efter först fyra dagar.
  • Beställt saker till min dotters kalas som jag först kunde hämta ut på måndagen efter kalaset.
  • Sedan tar de inte ansvar för att de lovar leverans inom vissa dagar utan skyller ifrån sig via de som levererar paketet.
  • Detta kallar jag för falsk marknadsföring.
  • Beställ aldrig ifrån detta företaget.