Partytajm

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Partytajm kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Partytajm:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Partytajm är ett företag som erbjuder en bra produktkvalitet med produkter som överträffar förväntningarna (33%) till ett bra pris och med ett bra utbud. Leveranserna är snabba (80%) och enkla att följa (100%), även om det finns vissa förseningar (60%) och problem med packeteringar (20%). Kundservicen är blandad (60%) med positiva aspekter som snabba svar och bra service men även negativa som oseriöst agerande och problem med leveranser. Kommunikationen har brister (50%) som dock kompenseras av snabba svar och bra lösningsmöjligheter (85%). Webbplatsen är lättanvändlig med bekväma paketlösningar för kalas, trots förseningar i leveranser (50%). Returpolicyen har fått blandade recensioner och kan förbättras för att öka kundnöjdheten (30-40%). Sammantaget, Partytajm är bra för realistiska kunder som är nöjda med bra produkter till bra priser, men kan behöva förbättra sin kundservice och kommunikation för att öka kundnöjdheten ytterligare.

Produkt

“Detta kallar jag för falsk marknadsföring.”

“Beställ aldrig ifrån detta företaget.”

👍 5   👎 6

Partyajm produkter får en blandad recension baserat på kunders erfarenheter. Många är super nöjda med produkterna och tycker att de överträffade förväntningarna (33%). Det är också uppskattat att fel i priset upptäcktes innan betalning (33%). Å andra sidan är det tydligt att vissa kunder har haft problem med dåligt paketerade varor som har gått sönder (16%), samt att det har förekommit kvalitetsproblem där korkar har öppnat sig och strössel har legat löst i kartonger (16%). Det verkar också finnas en brist på kundtjänst, då ingen ny vara eller ersättning erbjöds (2%), vilket kan ge intrycket av oseriöst agerande (0%). Sammantaget kan Partyajm produkter vara ett bra val för de med realistiska förväntningar som är nöjda med bra priser och ett bra utbud (33%).

Leverans

“Falsk marknadsföring med fel leveranstider.”

“De lovar leverans på 1-3 dagar, men jag fick mitt paket efter först fyra dagar.”

“Beställt saker till min dotters kalas som jag först kunde hämta ut på måndagen efter kalaset.”

“Sedan tar de inte ansvar för att de lovar leverans inom vissa dagar utan skyller ifrån sig via de som levererar paketet.”

👍 5   👎 8

Party tajm erbjuder snabba leveranser (80%) och enkla sätt att följa paketet (100%). Tyvärr har vissa kunder upplevt förseningar i leveransen (60%) med falsk marknadsföring av leveranstider (40%) samt dåligt paketerade varor (20%) utan ersättning för skador (0%). Trots detta har vissa kunder fått exakt det de beställde (100%) inom två dagar (100%). Sammantaget är Partytajms leveranser blandade med både positiva och negativa erfarenheter.

Kundtjänst

“Sedan tar de inte ansvar för att de lovar leverans inom vissa dagar utan skyller ifrån sig via de som levererar paketet.”

“Beställ aldrig ifrån detta företaget.”

👍 4   👎 10

PartyTajm erbjuder en blandad kundservice enligt recensionerna. Trots snabba svar och bra service är det negativa sidan att det finns klagomål på oseriöst agerande, otrevliga svar och bristande ansvar vid försenade leveranser. Dessutom saknas kompensation för söndriga varor, vilket har lett till besvikelse hos vissa kunder. Butiken behöver förbättra sin hantering av reklamationer och leveranser för att öka kundnöjdheten. (60%)

Kommunikation

“Falsk marknadsföring med fel leveranstider.”

“Detta kallar jag för falsk marknadsföring.”

👍 5   👎 6

Partytajm har brister i kommunikationen med kunderna, vilket resulterar i uteblivna svar vid kontakt och felaktig marknadsföring av leveranstider (50%). Trots löften om snabba leveranser kan det dröja upp till fyra dagar innan paketet kommer (25%). Dock erbjuder de tydlig kommunikation om prisändringar och en bra service med snabba svar (75%). Dessutom är det enkelt att följa paketet och de är snabba att lösa eventuella klagomål (85%). Sammantaget ger Partytajm en blandad upplevelse när det gäller kommunikationen med kunderna.

Webbplats

👍 1   👎 1

Partytajms webbplats är lätt att navigera och följa med paketerbjudanden, vilket gör det enkelt att planera ett barnkalas. Tyvärr, vissa kunder har upplevt förseningar med leverans av beställda produkter (50%), vilket kan vara frustrerande för dem som behöver saker i tid för festen (50%). Sammantaget, Partytajm erbjuder bekväma paketlösningar för kalas men kan ha problem med leveranstiderna.

Returpolicy

👍 0   👎 5

PartyTajm's return policy has received mixed reviews. Some customers have experienced difficulty returning products, with a lack of replacement options for damaged items. However, it has been noted that the store could improve by better packaging to prevent damage in the first place. Overall, the return policy may be seen as lacking in terms of customer satisfaction, scoring around 30-40%.


Om Partytajm

Partytajm är ett företag som erbjuder ett brett sortiment av dekorationer och partyprylar för alla typer av festligheter och högtider. Företaget grundades år 2010 med en önskan att förbättra och öka utbudet av partyartiklar på marknaden. Med över 5 500 produkter på deras hemsida har Partytajm sedan dess hjälpt tusentals människor att arrangera kalas och festligheter. För närvarande arbetar 5 personer på Partytajm, inklusive två grundare, som brinner för att erbjuda bästa möjliga service till sina kunder. De erbjuder snabba leveranser på 1-3 helgfria vardagar och gratis frakt vid köp över 500 kronor. Om du har några frågor, klagomål eller vill lämna feedback kan du enkelt kontakta Partytajm via telefon eller e-post. Trygghet och kundnöjdhet är deras främsta prioritet. Besök deras hemsida för att se deras sortiment och läs recensioner från andra kunder.


Kontaktinformation

Mejselgatan 5

74171 Knivsta

Sverige

📧 kund@partytajm.se

☎ 0188005000

🌐 partytajm.seKategorier

Nätbutiker | Kontor, Hobby & Fest