Partytajm

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Partytajm kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Partytajm:

TrustPilot (1)

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Partytajm har brister i kommunikationen med kunderna, vilket resulterar i uteblivna svar vid kontakt och felaktig marknadsföring av leveranstider (50%). Trots löften om snabba leveranser kan det dröja upp till fyra dagar innan paketet kommer (25%). Dock erbjuder de tydlig kommunikation om prisändringar och en bra service med snabba svar (75%). Dessutom är det enkelt att följa paketet och de är snabba att lösa eventuella klagomål (85%). Sammantaget ger Partytajm en blandad upplevelse när det gäller kommunikationen med kunderna.

“Falsk marknadsföring med fel leveranstider.”

“Detta kallar jag för falsk marknadsföring.”

👍 5   👎 6

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Emma - 5 år sedan Trustpilot 🔗

  • Falsk marknadsföring med fel leveranstider.
  • De lovar leverans på 1-3 dagar, men jag fick mitt paket efter först fyra dagar.
  • Beställt saker till min dotters kalas som jag först kunde hämta ut på måndagen efter kalaset.
  • Sedan tar de inte ansvar för att de lovar leverans inom vissa dagar utan skyller ifrån sig via de som levererar paketet.
  • Detta kallar jag för falsk marknadsföring.
  • Beställ aldrig ifrån detta företaget.