OnThatAss

9 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.6 för OnThatAss kommer från 9 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för OnThatAss:

TrustPilot (9)

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Kundtjänsten hos OnThatAss har en blandad feedback med både positiva och negativa recensioner. Proffsen inkluderar bra kvalitet på produkterna, bra passform och bekvämlighet (35%), samt snabb respons via Messenger och enkel beställningsprocess (15%). Nackdelarna innefattar svårigheter att avsluta prenumerationen, dålig kommunikation och svårigheter att nå kundtjänsten (65%). Det finns också klagomål om automatiska betalningar utan godkännande och misstankar om bedrägeri (90%). Sammanfattningsvis, medan vissa kunder är nöjda med produkterna och servicen, finns det tydliga brister i kundtjänsten hos OnThatAss.

“Det finns vackert”

👍 31   👎 68

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Ebubekir Cakici - 3 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Det finns vackert