OnThatAss

9 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.6 för OnThatAss kommer från 9 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för OnThatAss:

TrustPilot (9)

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Kommunikationen hos OnThatAss är bristfällig, med en mix av positiva och negativa recensioner. En del kunder uppskattar det snabba svar via Messenger och bra feedback, medan andra påpekar svårigheterna att nå kundtjänst, problem med avslutande av prenumeration och felaktig fakturering. Trots en del positiva kommentarer om produkterna och smidig beställningsprocess finns det fortfarande utrymme för förbättring när det gäller kommunikationen med kunderna. (56%)

“Bra med testperiod”

“Rätt smidigt med beställningen”

👍 34   👎 57

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Isak Winnerstam - 8 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Bra med testperiod

Fahmi Naoui - 8 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Rätt smidigt med beställningen