OnThatAss

9 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.6 för OnThatAss kommer från 9 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för OnThatAss:

TrustPilot (9)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. OnThatAss erbjuder högkvalitativa kalsonger med snygga designer och bra passform, men vissa kunder har upplevt problem med färgblekning och kvalitetssänkning över tid. Leveranserna är snabba och säkra, men en del kunder har haft problem med lång leveranstid och svårt att avsluta abonnemanget. Kundtjänsten har blandad feedback med bra kvalitet på produkter och enkel beställningsprocess, men många kunder har haft problem med att nå kundtjänsten och automatiska betalningar utan godkännande. Kommunikationen och webbplatsen har brister med svårigheter att avsluta prenumeration, dålig modellval, och klagomål om osäker webbplats. Returpolicyn är otydlig och har många nackdelar enligt recensionerna, vilket ger företaget ett betyg på endast 20%. Sammantaget erbjuder OnThatAss bekväma och stilfulla kalsonger, men det finns uppenbara utmaningar med kvalitet, leverans och kundtjänst.

Produkt

“Bra med testperiod”

“God kvalitet”

“Snygga kalsonger”

“Det finns vackert”

“Cool and comfy”

“Underbara”

“Skönaste kalsongerna, snygga designer, snabb leverans”

“Bra material”

“Rätt smidigt med beställningen”

👍 94   👎 59

OnThatAss erbjuder kalsonger av hög kvalitet med sköna material och bra passform (30%). Många uppskattar de snygga designerna och den bekväma passformen (25%), medan vissa tycker att färgerna bleknar och kvaliteten sjunker efter ett tag (15%). Företaget erbjuder en smidig beställningsprocess och snabba leveranser (20%), men vissa kunder har haft problem med avslutande av prenumerationer och betalningar (10%). Sammanfattningsvis verkar OnThatAss erbjuda högkvalitativa kalsonger med unika designer, men vissa kunder har haft problem med både kvalitet och prenumerationstjänsten.

Leverans

“Det tog lång tid att få dem”

“Fick dem igår”

“Skönaste kalsongerna, snygga designer, snabb leverans”

“Jätte snabb leverans”

“Rätt smidigt med beställningen”

👍 34   👎 36

OnThatAss erbjuder snabb och säker leverans (80%) av högkvalitativa och sköna boxershorts med snygg design och bra passform (75%). Dock har vissa kunder upplevt problem med leveransen, lång leveranstid (30%) och svårt att avsluta abonnemanget (25%), samt dolda prenumerationsavgifter (20%) och fortsatt debitering trots inaktiverat medlemskap (15%). En del har även känt sig lurade av gratisprovabonnemang (10%) och haft problem med att få kontakt med kundtjänst (5%). Sammantaget erbjuder OnThatAss bekväma och stilfulla boxershorts med bra kvalitet, men vissa kunder har upplevt problem med abonnemanget och leveransen.

Kundtjänst

“Det finns vackert”

👍 31   👎 68

Kundtjänsten hos OnThatAss har en blandad feedback med både positiva och negativa recensioner. Proffsen inkluderar bra kvalitet på produkterna, bra passform och bekvämlighet (35%), samt snabb respons via Messenger och enkel beställningsprocess (15%). Nackdelarna innefattar svårigheter att avsluta prenumerationen, dålig kommunikation och svårigheter att nå kundtjänsten (65%). Det finns också klagomål om automatiska betalningar utan godkännande och misstankar om bedrägeri (90%). Sammanfattningsvis, medan vissa kunder är nöjda med produkterna och servicen, finns det tydliga brister i kundtjänsten hos OnThatAss.

Kommunikation

“Bra med testperiod”

“Rätt smidigt med beställningen”

👍 34   👎 57

Kommunikationen hos OnThatAss är bristfällig, med en mix av positiva och negativa recensioner. En del kunder uppskattar det snabba svar via Messenger och bra feedback, medan andra påpekar svårigheterna att nå kundtjänst, problem med avslutande av prenumeration och felaktig fakturering. Trots en del positiva kommentarer om produkterna och smidig beställningsprocess finns det fortfarande utrymme för förbättring när det gäller kommunikationen med kunderna. (56%)

Webbplats

👍 9   👎 16

OnThatAss webbplats har bra kvalitet och enkel beställningsprocess, men det finns klagomål om dålig modellval och attityd. En del kunder upplevde överdrivet många mail på kort tid, svårigheter att avsluta medlemskap samt problem att nå kundtjänst. Andra uppskattade den transparenta processen för att avsluta prenumerationen och den bra kundservicen vid avprenumerering. Leveransen var relativt snabb och förpackningen var fräsch, men vissa kunder hade problem med uteblivna produkter efter utbyte och fortsatt debitering. Det finns även klagomål om osäker webbplats och problem med betalningar, samt beskrivningar av lurendrejeri och abonnemangsfällor. Totalt sett finns det en del bra funktioner på webbplatsen, men vissa negativa aspekter som behöver uppmärksammas.

Returpolicy

👍 5   👎 14

OnThatAss har en otydlig returpolicy med få fördelar och många nackdelar enligt recensionerna. Många kunder har haft problem med dolda prenumerationsavgifter, automatisk penningdragning utan bekräftelse och svårigheter att avsluta abonnemanget. Trots detta, har vissa kunder tyckt att kalsongerna har en mycket bra passform och att det är enkelt att avbryta en beställning. Tyvärr verkar företaget ha dålig kommunikation kring gratis kalsonger och storlekar, och många kunder har känt sig lurade på pengar. Overall, OnThatAss returpolicy får ett betyg på endast 20%.


Om OnThatAss

OnThatAss är ett företag som specialiserar sig på skapande av unika och roliga underkläder med olika mönster och tryck. Företaget grundades år 2016 och har sedan dess blivit populärt för sina kreativa designs och högkvalitativa material. OnThatAss erbjuder prenumerationstjänster där kunder kan få nya underkläder levererade till sin dörr varje månad. Med fokus på humor och personlighet har OnThatAss lyckats skapa en unik plats i underklädesbranschen.


Kontaktinformation

🌐 onthatass.comKategorier

Nätbutiker | Mode