OneKey

49 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6.6 för OneKey kommer från 49 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för OneKey:

TrustPilot (49)

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. En fördel med OneKeys returpolicy är att det erbjuder kontantbonus, belöningar vid resande och belöningar efter 10 nätter. Dock är det en nackdel att det endast erbjuds 20% återbetalning inom en gratis rumsnatt och att det inte ges någon återbetalning av pengar, vilket kan vara begränsande för kunder som vill avboka eller returnera sina köp. (20%)

“Usdt överfördes utan mitt samtycke”

“Kontantbonus, Belöningar vid resande, Belöningar efter 10 nätter”

“SUCKS”

“29 NIGHTS”

“20% inom en gratis rumsnatt”

👍 0   👎 5

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Hlias .Fesakis - 3 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Usdt överfördes utan mitt samtycke

Bee Thao-Vang - 4 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Kontantbonus, Belöningar vid resande, Belöningar efter 10 nätter

SMWDouglas - 12 månader sedan Trustpilot 🔗

  • SUCKS
  • RIP OFF
  • bara $5.84
  • 29 NIGHTS
  • 20% inom en gratis rumsnatt