netshirt

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.4 för netshirt kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för netshirt:

TrustPilot (3)

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Netshirt har ett blandat rykte när det gäller leveranserna. Vissa kunder har upplevt långsam leveranstid, problem med lagerstatus och oförutsägbara leveransdatum, medan andra har fått sina varor snabbt och professionell hjälp från kundtjänsten. En del har även upplevt höga priser för långsam hantering och missnöje med expressalternativ. Trots detta har vissa kunder ansett att leveransen varit värd varenda krona och att de kan rekommendera Netshirt till andra. Sammantaget verkar det vara en ojämn upplevelse med både positiva och negativa aspekter. (40%)

“Lång leveranstid”

“Prisvärt och snabb leverans”

👍 24   👎 20

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Dennis Östergårds - 5 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Lång leveranstid
  • Otillräcklig lagerhantering
  • Kundservice misslyckande
  • Oklara leveransdatum

Dirk - 14 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Professionellt bemötande
  • Prisvärt och snabb leverans
  • Produkten matchade utkastet perfekt