netshirt

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.4 för netshirt kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för netshirt:

Trustpilot

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Netshirt har en blandad kommunikation, med vissa kunder som upplever bristande information om tillgänglighet och lång leveranstid (30%), medan andra är imponerade av snabbhet och kundservice (70%). Storlekar kan vara felaktiga och leveranser kan vara sega (40%), men vissa kunder uppskattar den bra placering och storlek på trycket (60%). Trots vissa nackdelar rekommenderar vissa kunder starkt att göra affärer med Netshirt igen, medan andra är mindre nöjda med supporten och expresshanteringen (50%). Sammantaget verkar Netshirt ha potential att förbättra sin kommunikation och leveransprocess för att öka kundnöjdheten.

“oklara leveransdatum”

“Professionellt bemötande”

👍 11   👎 14

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Dennis Östergårds - 4 månader sedanTrustpilot 🔗

  • lång leveranstid
  • otillräcklig lagerhantering
  • kundservice misslyckande
  • oklara leveransdatum

Dirk - 13 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Professionellt bemötande
  • Prisvärt och snabb leverans
  • Produkten matchade utkastet perfekt