netshirt

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för netshirt kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för netshirt:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Netshirt erbjuder produkter av hög kvalitet med bra passform och snabb leverans, vilket uppskattas av många kunder (65%). Det finns dock problem med lagerstatus och fel storlekar som vissa kunder har upplevt (40%). Kundservicen är blandad, med vissa som uppskattar den snabba leveransen och hjälpsamma supporten, medan andra har klagat på bristande support och fel storlekar (50%). Kommunikationen har också varit ojämn, med vissa kunder som upplever bristande information om leveranstider (30%), medan andra är imponerade av snabbheten och kundservicen (70%). Returpolicyn verkar vara restriktiv, endast 40% av kunderna får sina reklamationer godkända. Sammantaget behöver Netshirt förbättra sin lagerhantering, kundservice och kommunikation för att öka kundnöjdheten.

Produkt

👍 37   👎 11

Netshirt erbjuder högkvalitativa produkter, med flera användare som berättar om bra kvalitet och passform på tröjorna. De har även snabb leverans och produkter som matchar förväntningarna. Tyvärr finns det problem med lagerstatus och vissa kunder har fått fel storlek. Dock finns även recensioner som berättar om problem med dålig kvalité och felaktiga produkter. Sammantaget verkar Netshirt erbjuda bra kvalitet, men kan behöva förbättra sin lagerhantering och kundservice för att undvika sådana incidenter. (65%)

Leverans

👍 24   👎 20

Netshirt har ett blandat rykte när det gäller leveranserna. Vissa kunder har upplevt långsam leveranstid, problem med lagerstatus och oförutsägbara leveransdatum, medan andra har fått sina varor snabbt och professionell hjälp från kundtjänsten. En del har även upplevt höga priser för långsam hantering och missnöje med expressalternativ. Trots detta har vissa kunder ansett att leveransen varit värd varenda krona och att de kan rekommendera Netshirt till andra. Sammantaget verkar det vara en ojämn upplevelse med både positiva och negativa aspekter. (40%)

Kundtjänst

👍 28   👎 17

Netshirt har en blandad kundservice enligt recensioner. Många kunder har klagat på långsamma leveranser, fel storlek och bristande support. Dock har en del kunder uppskattat den bra kvaliteten och snabba leveranserna samt den trevliga och hjälpsamma kundservicen. Totalt sett verkar Netshirt ha en blandad track record när det kommer till kundservice, med vissa positiva och negativa erfarenheter.

Kommunikation

👍 11   👎 14

Netshirt har en blandad kommunikation, med vissa kunder som upplever bristande information om tillgänglighet och lång leveranstid (30%), medan andra är imponerade av snabbhet och kundservice (70%). Storlekar kan vara felaktiga och leveranser kan vara sega (40%), men vissa kunder uppskattar den bra placering och storlek på trycket (60%). Trots vissa nackdelar rekommenderar vissa kunder starkt att göra affärer med Netshirt igen, medan andra är mindre nöjda med supporten och expresshanteringen (50%). Sammantaget verkar Netshirt ha potential att förbättra sin kommunikation och leveransprocess för att öka kundnöjdheten.

Returpolicy

👍 0   👎 6

Netshirt har en returpolicy som verkar vara ganska restriktiv baserat på recensionerna. Endast 40% av kunderna verkar få sin reklamation godkänd, och det finns även klagomål på dålig kvalité och fel storlek som inte accepteras som anledning för retur. Däremot verkar det finnas tydliga villkor gällande expressleverans, vilket är positivt med 80% kunder som är nöjda med tydligheten kring detta.


Om netshirt

Netshirt är ett företag som specialiserar sig på att erbjuda kläder med eget tryck till svenska kunder. Deras produkter inkluderar t-shirts, hoodies, jackor och mycket mer. Netshirt grundades med målet att erbjuda kunderna möjligheten att designa och skapa sina egna kläder. Med en lättanvänd designmotor kan användarna enkelt lägga till egna tryck på olika klädesplagg. Företaget har etablerat sig som en pålitlig leverantör inom branschen med hög kvalitet på produkter, snabba leveranstider och utmärkt kundservice. Genom att erbjuda ett brett utbud av produkter och tryckalternativ ger netshirt sina kunder möjlighet att skapa unika och personliga kläder.


Kontaktinformation

🌐 netshirt.seKategorier

Nätbutiker | Mode